AIINO 30-tűs dokk konnektor adatkábel

AIINO 30-tűs fekete TPE dokk konnektor adatkábel 1,5 méter hosszúsággal [AICAPDOCK30-BK]

Ár: bruttó 2 990 Ft

Az Apple USB alapú, 30-tűs dokk konnektor csatlakozója több mint fél évtizedig szolgálta a felhasználókat, így rendkívül sok ilyen termék van a piacon. Több gyártó, így az olasz AIINO is kínál költséghatékony megoldást arra, hogy az esetlegesen elhasználódott, viseltes kábelünket lecseréljük egy új példányra a gyári árának töredékéért, ráadásul akár olyan extra funkcióval, mint a nagyobb hosszúság. 

Az AIINO 30-tűs dokk konnektor adatkábele 1,5 méter hosszúságú, és fekete színű, így kiválóan alkalmas például autós használatra a kényelmes kábel elvezetés lehetőségével, illetve akár a hátsó ülésen ülő felhasználó számára is hozzáférhető módon. A kábel természetesen Made for iPhone/iPad/iPod minősítésű, vagyis megfelel az Apple gyártási specifikációinak, és nem lesz olyan szoftver újítás, amely esetleg meggátolná a további működését. 

Az AIINO a kábel külső burkolatául a termoplasztik-elasztánt (TPE) választotta, amely kellemesen rugalmas, ám jól bírja a meghajlítást, feltekerést, és évek múltán sem szikkad ki és töredezik el, mint néhány más alapanyag. A kábel fekete színe illeszkedik az autós töltők, a tartalék akkumulátorok és a nagy számban elterjedt fekete és asztroszürke iPad és iPhone modellekhez is. Az USB vég kialakítása az Apple által alkalmazott méret paramétereknek felel meg, így egy Mac gép USB kapujába úgy beilleszthető, hogy a mellette lévő egyéb portok használatát nem akadályozza. A dokk konnektor mérete pedig szintén az Apple által alkalmazott méretnek megfelelő, vagyis ha például befűztük a kábelt valamilyen dokkba vagy egyéb szerkezetbe, bambusz állványba, autós rögzítőbe, akkor az AIINO kábelével is lehetőségünk lesz erre. 

Fontos szempont az iPad tulajdonosok számára, hogy a kábel képes-e 1 Ampernél nagyobb áramerősség továbbítására, mivel a filléres kábelek itt buknak el és folyamatosan bosszantóan lassan töltődnek fel rajtuk keresztül az eszközeink. Az AIINO fekete színű TPE 30-tűs dokk konnektor adatkábele támogatja a 2 Amperes töltést, amely az iPad modellek számára alapvető követelmény, így a táblagépeket is kellő tempóban tudjuk tölteni a kábelen keresztül. (A 2 Amperes töltéshez természetesen megfelelő specifikációjú töltő szükséges, például az iPad mellé biztosított 10 Wattos vagy 12 Wattos töltő.) 

Az AIINO fekete színű TPE 30-tűs dokk konnektor adatkábele másfél méteres hosszával 50%-kal hosszabb, mint a gyári kábel, így rugalmasabb használati lehetőséget kínál íróasztalon éppúgy, mint bútorba beszerelésnél vagy távolabbi konnektorról való töltésről. 

Tipp: A kábel mellé ajánljuk az AIINO 2,4 Amperes autós töltőjét, amely fekete és fehér színben is elérhető!

Az AIINO 2,4 Amperes autós töltője…

Az AIINO fekete színű TPE 30-tűs dokk konnektor adatkábel megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

AIINO 30-tűs dokk-USB adatkábel - fekete

AIINO 30-tűs fekete TPE dokk konnektor adatkábel 1,5 méter hosszúsággal
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

2 354,33 Ft + áfa

Bruttó 2 990 Ft