Twelve South BookBook iPhone. XR XS Max bőrtokok

Egyedi megjelenésű kézműves bőrtokok kivehető műanyag kerettel, belső kártya tartókkal az iPhone XR XS Max termékekhez.

Ár: bruttó 4990 Ft


A Twelve South BookBook termékcsalád minden idők egyik legnépszerűbb, külső gyártó által készített tok vonala az iPhone készülékek különböző generációihoz. Az iPhone X modellkehz kínált változatok tovább viszik a tok jellegzetes megjelenését, és felhasználják az évek alatt megszerzett tapasztalatokat, hogy még sokoldalúbb megoldást nyújtsanak az aktív iPhone felhasználók számára.

A BookBook tokok iPhone X generációi többféle funkciót kínálnak egyben: a vonzó megjelenésű bőrtok hátlapja meghajlik, és az előlapján megtámasztható, így újszerű állvány funkciót is biztosít, míg a belső, puha tapintású műanyag keret akár ki is vehető a BookBook belsejéből, és olyankor is vékony védőtokként funkcionál, ha az iPhone nincsen a bőrtokban! Ennek jóvoltából akár autóban is használható például egy Moshi Car Vent Mount tartóban elhelyezve. 

A Twelve South BookBook iPhone X tokok elegáns fekete vagy koptatott barna bőr kivitelben kaphatóak. A tok előlapja nem csak fedi a készüléket, hanem különféle kártya alapú igazolványok tárolására is alkalmas - az iPhone X tok esetén négy darab, az iPhone X Plus tok esetén öt darab ilyet tud befogadni. A legelső, teljesen körülvett műanyag kártya kivételét a fedő fólián lévő nyílás könnyíti. A műanyag lapok mögötti rész is zseb - ott egyéb kisebb iratot, lottó szelvényt, készpénzt tudunk elhelyezni. A gyártó ügyelt arra, hogy a tokban lévő készülék beszélgetésre való használatakor hátra kell hajtanunk az előlapot, így a hajtás pontokat még finomabbra alkotta meg. 

A TwelvSouth BookBook iPhone tok ezáltal nem csak a telefonunk tárolásának funkcióját veszi át, hanem a pénztárcánk képességeivel is kiegészül. 

Az iPhone X modellek különlegessége a kivehető belső műanyag keret: az iPhone hátlapjára pattanó tok hat ponton kapaszkodik a bőr hátlaphoz. Kivenni akkor tudjuk, ha a bőrtok ki van nyitva, és balra eltoljuk a készüléket. Amikor csak az iPhone könnyed élményét szeretnénk magunkkal vinni - például fotózáshoz, filmezéshez -, és nincsen szükségünk kártyákra, okmányokra, egyszerűen ki tudjuk venni a finom tapintású műanyag hátlapot, és nem mondva le a védelemről magunkkal vinni a telefont, míg a bőr felületet benne a fontos kártyákkal elzárhatjuk biztos helyre. Remek lehetőség ez a gyermekkel rendelkező felhasználók számára is: úgy adhatjuk oda az iPhone-t a gyermeknek játszani, hanem kell az összes fontos igazolványunkat is átadni és kockáztatni azok esetleges elveszítését. 

A kivehető műanyag keret nagyon hasznos az autós használathoz is: a BookBook puha bőr alapanyaga kevésbé állna stabilan egy autós tartóban, de a kivehető műanyag kerettel minden gond nélkül befogathatjuk a telefonunkat egy Moshi Car Vent Mount tartóba. 

Az iPhone nem csak népszerű telefon, de a világ legnépszerűbb fényképezőgépe is egyben. Ennek megfelelően a Twelve South úgy alkotta meg a BookBook tokjait, hogy a kamerát ne fedjék el, hanem az Apple irányadásainak megfelelő kivágás legyen a tok hátán. Ahogy a témát meglátjuk, rögtön használhatjuk a telefon képességeit: a tok nem áll a kamera útjába. 

Természetesen a Twelve South BookBook iPhone X széria megőrizte azt a stílust, amely miatt oly sokan rajonganak érte: régies bőr kialakítása remek kontrasztot sugároz az ultramodern iPhone készülékkel szemben, ez teszi olyan harmonikussá a két termék képezte egységet. A bőrtok minden irányból védi a telefont, így egy leejtésnél látványosan csökken a sérülés kockázata. 

A Twelve South BookBook termékcsaládja remekül illeszkedik egymáshoz: ugyanazt a stílust alkalmazhatjuk a MacBook Air, az iPad és az iPhone készülékünk esetén. A BookBook tok kitűnően álcázza a benne tárolt készüléket, és bár A könyvtolvaj című alkotás óta azt nem jelenthetjük ki, hogy a lopástól megvédi, de a gyanútlan érdeklődők szemei elől mindenképpen elfedi a benne tárolt értékes készüléket. 

Méret információk:

iPhone X/XS modell: 145 mm x 76 mm x 20 mm; 82,2 gramm tömeg
iPhone XR modell:
iPhone XS Max modell: