Moshi Altra iPhone XR és iPhone XS Max tokok

Praktikus kialakítású, vékony és jól védő, egyedi formatervezésű, ízléses színvilágú, csuklópánttal kiegészíthető tokok a Moshi cégtől.

Ár: bruttó 1000 Ft

A Moshi hagyományosan csúcskategóriás termékeket gyárt az Apple eszközökhöz, védjegyük az egyedi formatervezés és az átgondolt minőségi ötletek és tartós kivitelezés. Ebbe az irányzatba illeszkedik az Altra Slim Hardshell Case nevű termékcsalád, amely az iPhone XS Max és iPhone XR modellekhez is elérhető négyféle ízléses kivitelben.

Vékonyság és védelem

A Moshi Altra Hardshell Case rendkívül vékony kivitelű, amely fontos szempont az iPhone tulajdonosok többsége számára - a tok hátrafelé éppen annyira vastag, hogy a kamera ne érintkezzen azzal a felülettel, amelyre lehelyezzük, oldal irányba pedig annyira ellenálló, hogy megfelel a MIL-STD-810G minősítésnek, valamint SGS-tanúsítvánnyal is rendelkezik. Ezek azt igazolják, hogy 1,22 méter magasságból leejtve is megvédi az iPhone készüléket, amely benne található. A tok előre picit túllóg a kijelző síkján, így asztalra lehelyezve nem a kijelző érintkezik a felülettel, hanem a tok széle. Ez a leejtésnél is jó védelmet biztosít - természetesen ettől függetlenül javasolt egy tartós üvegfólia alkalmazása a kijelző védelmére. 

Stílus és elegancia

A Moshi egyik védjegye a különleges formatervezés. Ez jól tetten érhető az Altra iPhone tokok kialakításánál is. A fekete színű modell esetén különleges háromszög mintázat borítja a készülék hátoldalát, míg az oldala finoman gumizott műanyag. 

A rózsaszín és zöld változatoknál a gyártó olyan árnyalatot választott, amely nem tolakodó, hanem ízléses pasztell árnyalata az alapszínnek, és kicsit világosabb árnyalatú, csúszás gátló gumi csíkozással tette érdekesebbé az alapszínt. 

A bézs változat esetén a hátoldalt nem műanyag, hanem növényi alapanyagú bőr borítja - egy olyan anyag, amelyet a Moshi előszeretettel alkalmaz a termékeinél, és amelyhez nem kell állatokat levágni. A növényi bőr tartósabb a klasszikus puha bőröknél, és kevésbé érzékeny a kopásra és szennyeződésre.

A tok élményéhez hozzátartozik a gombok kényelmes elérése. Az iPhone tokoknál komoly vízválasztó, hogy hogyan is tudjuk megnyomni a készülék hangerő szabályozó és bekapcsoló gombjait. A Moshi komoly gondot fordított arra, hogy az Altra tokok esetén nagyon természetes, a tok nélküli iPhone-hoz hasonlatos élménye legyen a gombok lenyomásának.

Csuklópánt

A Moshi Altra Slim Hardshell Case extrája a csuklópánt lehetősége. Ennek alkalmazására egy kis akasztót helyeztek el a tok felületén, amely nem feltűnő, ám praktikusan rá tudjuk csíptetni a csuklópántot, amely része a csomagnak. A gyártó a csuklópánt rögzítő megoldásán helyezte el a logót - a kis fémkorong az iPod touch negyedik generációjának rövid életű csuklópánt rögzítő megoldására emlékeztet, de stabilabb kivitelben készült el.

A csuklópántot több élethelyzetben is praktikusnak tartják a Moshi mérnökei: az aktív életvitel során hasznos, ha a telefon csak lóg az alkarunkon, illetve olyan helyzetekben, amikor például egy városnézés során fotózunk sokat a készülékkel, elkerülhetjük a kellemetlen leejtés jelentette veszélyeket, hiszen a kezünkből kicsúszó készüléket megfogja a karpánt. 

Összességében tehát nagyban fokozza a biztonságos a karpánt olyankor, amikor döntően a kezünkben tartjuk a készüléket.

Beépített mágneses rögzítő lehetőség

A Moshi Snap To márkajelzésű rögzítő megoldása többféle terméknél érhető el: van fali és autós változata is. Ennek kulcsa a mágneses tárolás, amelyhez az Altra tokok tartalmazzák a szükséges fémelemeket, így a mágneses rögzítők megtartják a tokot és benne a telefont anélkül, hogy bonyolult mechanizmussal kellene rögzítenünk.

A fémelemektől függetlenül természetesen a tokon keresztül működik a Qi vezeték nélküli töltés - akár a Moshi saját megoldásait, akár más gyártó termékért használjuk. 

Részletes technikai paraméterek

Kompatibilitás: iPhone XR vagy iPhone XS Max
Tömeg: 54 gramm az iPhone XR modell esetén és 58 gramm az iPhone XS Max esetén