Mujjo Full Leather Magnetic Wallet

Elegáns vegán bőr kártyatartó az iPhone 12 és újabb modellekhez MagSafe rögzítéssel.

Ár: bruttó 15 990 Ft


Az Apple egyik legnagyszerűbb találmánya az iPhone hátoldalával kapcsolatban a MagSafe rögzítő gyűrű megalkotása volt, amely nem csak a vezeték nélküli töltést forradalmasítja, de olyan praktikus lehetőségeket is kínál, mint a kártyatartó megoldások alkalmazása. A Mujjo többféle, aktuális kínálat szerint elérhető ízléses színben alkotott roppant stílusos kiegészítőt erre a célra.

A Mujjo Full Leather Magnetic Wallet napjaink klíma céljainak megfelelően nem állati eredetű bőrből készül, hanem növényi alapú - ezt a tapintásra bőrre emlékeztető anyagot a gyártók vegán bőrnek, növényi bőrnek nevezik, amelynek annyi alapja mindenképpen van, hogy a növények felszínét bőrszövet borítja. A növényi bőr termékek rövid távú színváltozása egyáltalán nem rosszabb, mint az állati eredetű bőrből készült megoldásoké, vagyis ezen a téren nem éri hátrány a felhasználót amiatt, hogy eltérő az anyaghasználat.

A növényi bőr hasonlóan jól színezhető, ennek köszönhetően a fekete mellett a gyártó autentikus barna bőr kártyatartót, elegáns sötétkék megoldást, a narancssárga felé hajló cser színűt, az utóbbi év újdonságának számító burgundi vöröset, valamint különleges acélszürkét is kínál a termékből. Ezen Mujjo Full Leather Magnetic Wallet egységeket nem biztos, hogy folyamatosan a készülék hátán tartjuk, így a színválasztásnál nem csupán a telefon színe, hanem más paramétereket is mérlegelhetünk - például kék színű zakóhoz a kék színű modellt tudjuk viselni, de egy csertölgy színű hátitáskához a cserszínű mutathat jól.

A Mujjo Full Leather Magnetic Wallet rajzolata rendkívül szép: közelről megvizsgálva láthatjuk, hogy átgondolt termékről van szó, amely finoman illesztett részekből áll össze ízlésesen apró varratokkal, a külső élei pedig le vannak kerekítve a megfelelő fogás élményhez. A varrás speciális japán technológiával készül, amellyel a Mujjo több termékénél is találkozhatunk.

A mágneses kapcsolat rendkívül stabil, a MagSafe képesség révén precízen illeszkedik.

Fontos megemlíteni, hogy a Mujjo Full Leather Magnetic Wallet valamivel nagyobb, mint az Apple legkisebb telefonjának szabad felülete, emiatt az iPhone 12 mini és iPhone 13 mini modellekkel nem kompatibilis, azokról lelógna a használat során!

Kompatibilis az iPhone 12 és újabb modellekkel, amelyek MagSafe képességgel és legalább 6,1”-es kijelzővel rendelkeznek.