Satechi USB-C Magnetic Wireless Charging Cable

Az Apple MagSafe képességű telefonjaihoz és tokjaival való együttműködésre alkotott, USB-C kábeles töltő megoldás 7,5 Watt töltéssel.

Indulóár: bruttó 9990 Ft-tól


Az iPhone 12 széria bemutatásakor az Apple forradalmasította a vezeték nélküli töltést: a MagSafe funkció megalkotásával biztosítottá vált az, hogy a készülékekhez a töltő rész tökéletesen oda tudjon illeszkedni, ahol a leghatékonyabban zajlik a töltés. Ez a funkció a csupasz iPhone 12 modellek mellett az Apple és néhány más gyártó által kínált, MagSafe gyűrűt tartalmazó tokok révén valósítható meg.

A Satechi erre a feladatkörre alkotott egy asztroszürke árnyalatú, a feladatot elegánsan ellátni képes megoldást, amely kiaknázza az iPhone 12 sorozatú készülékek MagSafe rögzítését, illetve támogatja a MagSafe tokokon keresztül való töltést is. A Satechi USB-C Magnetic Wireless Charging Cable nevű termék USB-C forrásról kapja a töltést, amely lehet az Apple 20 Wattos falitöltője, vagy más gyártó töltő terméke - akár a Satechi saját 30 Wattos megoldása is. 

A Satechi USB-C Magnetic Wireless Charging Cable akár 7,5 Watt töltési teljesítményt nyújt az iPhone modellek számára a MagSafe kapcsolatot kiaknázva, vagyis egyenletesen tölti a készülékeket. (Ez a töltés gyengébb, mint az Apple MagSafe töltőkábel esetén, amely akár 15 Watt töltést is tud biztosítani.) A kevésbé gyors töltés kíméletesebb az akkumulátorhoz, ám a MagSafe kapcsolat révén ez a 7,5 Watt hatékonyabb, mint a fekvő tokok többségének ennél gyengébb teljesítménye.

A Satechi strapabíró kábelt és USB-C fejet alkotott a termékhez, amely így biztonsággal mobilizálható. Másfél méteres kábelhossza elegendő ahhoz, hogy a konnektortól kellő távolságra tudjuk mozgatni a telefont akkor is, ha használni kívánjuk töltés közben. 

A Satechi USB-C Magnetic Wireless Charging Cable használatához legalább 18 Wattos USB-C töltőforrás szükséges, így a Satechi bármely töltő megoldása alkalmas, illetve az Apple USB-C töltői közül is bármelyiket választhatjuk.

Ajánlott töltő megoldások a kábellel való használathoz