Devia 2A+C PD 20 Watt konnektor és USB töltő

20 Wattos USB-C töltővel és két darab, egyenként 18 Wattos USB-A töltővel ellátott, a lefoglalt konnektor is visszaadó falitöltő megoldás.

Ár: bruttó 8990 Ft


A Devia egy praktikus kiegészítője az a három eszköz USB alapú töltésére is alkalmas kiegészítő, amely európai szabványú földelt konnektorokba csatlakoztatható, és miközben visszaadja a lefoglalt konnektort is, mellette egy darab USB-C és kettő darab USB-A töltőportot is biztosít a számunkra.

A Devia 2A+C PD 20 Watt konnektor és USB töltő maximum 4000 Watt teljesítmény áteresztésére alkalmas, vagyis szinte bármilyen háztartási eszközt bedughatunk a rajta lévő konnektorba. (Ez akár 16 Amper áramerősséget és akár 250 Volt feszültséget jelent. Természetesen a gyakorlatban ennél általában kevesebb fut át rajta.)

A termék különlegessége, hogy a 230 Voltos aljzat mellett található egy USB-C kapu akár 20 Watt töltési teljesítménnyel, illetve kettő darab USB-A kapu darabonként 18 Watt töltési teljesítménnyel.

A készülék USB Power Delivery megfelelőségű, vagyis a maximális teljesítmény adataitól függetlenül képes az eszközzel kommunikálva az annak optimális töltési teljesítményt leadni, tehát a maximumnál akár jóval kisebb teljesítményt is például Apple Watch vagy AirPods számára.