Lightning 3,5 mm minijack adapter

Az Apple kis méretű átalakítója a Lightning csatlakozós iOS eszközök analóg hang kimenetének biztosításához minijack kapcsolaton keresztül.

Ár: bruttó 3 500 Ft

Az iPhone 7 és iPhone 7 Plus modelleken az Apple szakított az analóg világ egyik régi emlékével, a minijack csatlakozóval, megnyitva az utat a teljes mértékben digitális hangátvitel irányába: egyrészt Bluetooth kapcsolattal vezeték nélkül, másrészt Lightning csatlakozóval vezetékesen. Arra az eshetőségre azonban, ha már meglévő, minijack csatlakozós fül- vagy fejhallgatónkat szeretnénk élvezni, akár egy Apple In-Ear fülhallgatót, a cég gyárilag biztosít az iPhone csomagjában egy adaptert, amellyel könnyedén csatlakoztathatjuk az analóg hangtechnikát. 

Az Apple Lightning 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó adapter bármely iOS 10 futtatására alkalmas, Lightning csatlakozós iOS eszközzel (iPad, iPhone, iPod touch) használható, függetlenül attól, hogy van-e rajta minijack csatlakozó, vagy sem. Előnye még, hogy átviszi a távvezérlő jelét is, vagyis ha olyan fül- vagy fejhallgatónk van, amellyel hangerőt tudunk szabályozni, hívást fogadni, hangjegyzetet rögzíteni, akkor sem kell az adapter miatt a kedvelt funkcióról lemondanunk. 

A termék része minden iPhone 7, iPhone 8iPhone X, iPhone 7 Plus és iPhone 8 Plus csomagjának. Külön is megvásárolható tartalékba, vagy más eszközzel való használatra. 

A Lightning 3,5 mm-es fejhallgató adapter megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.