EarPods fülhallgató 3,5 mm minijack csatlakozóval

Az Apple hófehér színű, vezérlőgombokkal és mikrofonnal ellátott fülhallgatója Jony Ive formatervei nyomán.

Ár: bruttó 9 990 Ft

Az Apple fülhallgatói hagyományosan magasabb minőséget képviseltek, mint a legtöbb zenelejátszó eszközhöz gyárilag kínált fülhallgatók, persze távol álltak a csúcs hangzásvilágtól, amit egy hallójárati fülhallgató kínál. Az Apple az EarPods termék bemutatásával szintén ragaszkodott a klasszikus fülkagylóba illeszkedő megoldáshoz, és a hallójárati opciót meghagyta a csúcs kategória iránt vonzódó felhasználóknak, egyúttal nem erőltette rá a hallójárati megoldásoktól elzárkózó felhasználókra mások ízlésvilágát. 

Az Apple EarPods fülhallgató részét képezi minden iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6siPhone 6s Plus telefonnak, valamint mikrofon és vezérlő nélküli változata minden iPod touch (5. és 6. generáció) és iPod nano (7. generáció) modell csomagjának. A teljes értékű mikrofonos és vezérlős változat külön is megvásárolható. 

Amikor Sir Jonathan Ive a kezébe veszi egy termék megtervezését az Apple-nél, abból általában a hagyományostól eltérő, váratlan formák születnek. Olyan megoldások, amelyek akkor már a legkézenfekvőbbnek tűnnek, noha addig senkinek nem jutottak az eszébe. Ilyen termék az EarPods fülhallgató is, amelyből a megszállott brit 124 prototípust készített, és több mint 600 ember bevonásával tesztelte őket, míg a legjobbat kiválasztotta. Az EarPods elkészítésekor az volt az elsődleges szempont, hogy az iPhone és iPod felhasználó társadalomból minél több ember számára készítsenek kényelmes, élménydús, jól használható és maximálisan funkcionális terméket. A fülhallgató mérete és formája ezt a célt szolgálja: a legtöbb felhasználó fülében kényelmesen megül, nagyobb és nyújtottabb feje révén pedig gazdagabb hangzást kínál több mélyhanggal, mint elődje. 

Fontos paramétere az Apple EarPods fülhallgatónak, hogy hangerőszabályzó, lejátszás vezérlésre és hívásfogadásra/megszakításra alkalmas gomb, illetve mikrofon is található a vezetékén. Miközben hang lejátszásra bármely iPod és iPhone modell esetén alkalmas (szabvány minijack csatlakozója révén), addig a mikrofon és a lejátszás vezérlés minden iPad, iPad mini és iPhone modellnél működik, a hangerő szabályzást az iPod nano negyedik generáció, az iPod classic (120 GB), az iPod touch második generáció modellektől kezdve támogatják az eszközök. 

Az Apple odafigyelt arra is az EarPods megalkotásakor, hogy lehetőség szerint ne a külvilágot zavarjuk az iPodról élvezett muzsikával, hanem a hang nagy része a fülünkbe kerüljön, és minimális szivárogjon ki. E téren az Apple EarPods megközelíti a hallójárati fülhallgatók minőségét. 

A termék mellé egy kicsiny műanyag tok is jár, amely az utazáskor segíti a fülhallgató elegáns szállítását, és segít elkerülni a kábelfejek megtöréséből adódó hibákat, amelyeket a fülhallgató vezeték iPod köré tekerésével sokaknak sikerül előidézni.