Moshi iVisor AG matt kijelzővédő fóliák

Könnyedén felhelyezhető, többször felhasználható, tükröződésmentes bevonatú kijelzővédő fóliák a Moshitól az iPad modellekre.

Ár: bruttó 500 Ft

A Moshi iVisor AG termékvonala az évek alatt eggyé vált a profi megjelenésű matt kijelzővédelemmel a teljes Apple termékvonalra vonatkozóan. Kiváló védelmet nyújt a csúcs minőségű kijelzőnek a karcoktól, szennyeződésektől, miközben szinte teljesen megszünteti a tükröződést, és matt megjelenési élményt nyújt a felhasználó számára. 

A Moshi iVisor AG iPad Pro 10,5” és iPad Pro 12,9”, az iPad 9,7” modellekhez alkotott változatai ideális megoldást nyújtanak az iPad felhasználók számára, hiszen a készüléket a legkülönfélébb helyszíneken használjuk, ahol a tükröződés felmerülhet, mint használati élményt befolyásoló paraméter. 

A Moshi az iVisor AG terméket úgy alkotta meg, hogy a szélei az iPad modellek megjelenéséhez igazodnak, vagyis van olyan fólia, amelyik fekete szélű, és olyan is, amelyik fehér szélű. A fóliák szélének színnel való ellátása biztosítja, hogy könnyebb legyen a felhelyezés, de nem kell aggódnunk akkor sem, ha elsőre nem sikerül jól felhelyezni a fóliát, mert eltávolítva újra és újra próbálkozhatunk. Egyedül arra kell vigyáznunk, hogy ne gyűrjük meg a fóliát, mert akkor maradandó sérülést szenved. Egyébként többször eltávolítható és felhelyezhető, akár tisztítást követően is újra alkalmazható. Az iVisor termékcsalád tervezésénél fogva garantáltan buborékmentesen helyezhető fel: csupán csak nyugodt körülmények szükségesek, és egy tisztára törölt kijelző, és máris felhelyezhető a fólia az iPad kijelzőjére. 

Az Apple Pencil felhasználók részéről jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon mi a helyzet a ceruza működésével. A Moshi az úgynevezett EZ-Glide™ marketing nevű felületi kezelést alkalmazva biztosítja, hogy az Apple Pencil mozgása és érzékenysége azonos legyen azzal az élménnyel, mintha a kijelzőn közvetlenül használnánk az eszközt. 

A Moshi iVisor AG kijelzővédő fólia nem csak karcmentességet biztosít, de a szennyeződésektől, ujjlenyomatoktól is védelmezi a kijelzőt. A matt megjelenés elsőre szokatlan, de néhány pillantás után értékelni fogjuk a profi hatású látványt, amelyet a tükröződésmentesség biztosít. 

iPad 9,7" modellekre

iPad Pro 10,5" és előző szériás 12,9" modellekre