Vogel's Tablet Flex Pack

Rugalmas alumínium kialakítású tartó megoldás az iPad modellekhez univerzális kerettel.

Ár: bruttó 31 990 Ft

A Vogel's több nagyszerű iPad tartó megoldást kínál az Apple táblagépének felhasználói számára a RingO termékcsalád keretein belül. Ezek egyike a lenyűgözően okos RingO Flex Mount rugalmas tartót magában foglaló TMS 1030 típusszámú Tablet Flex Pack, amely igazi különlegességnek mondható az iPad tartók világában: a fali rögzítéshez ugyanis egy rugalmas kar tartozik, amely segítségével teljesen igényeinknek megfelelően elforgathatjuk a készüléket, a csomagnak pedig részét képezi a cég RingO nyílással rendelkező, közismert univerzális tartója, a TMM 1000 típusszámú rugalmas tartó, amely bármelyik iPad modell befogadására alkalmas. 

A Vogel's Tablet Flex Pack azoknak a felhasználóknak készült, akik még nem rendelkeznek Vogel's iPad tartóval, vagyis nem csak a falikarra, hanem az univerzális tartóra is szükségük van. A Vogel's Tablet Flex Pack csomag ugyanis tartalmazza az iPad készüléket tartani hivatott, univerzális tartó megoldást is.

A Vogel's Tablet Flex Pack több helyen is remek választás lehet: egy modern megjelenésű konyhában az ideális kihajtható receptkönyv szerepében tűnhet fel a rajta rögzített iPad, egy szervizben nagyszerű megjelenítője lehet a szervizkönyveknek az asztal fölött lebegő iPad, miközben az asztalon a szervizelt termék található. Ideális kiegészítője lehet irodának is, ahol különféle szögekbe döntve FaceTime hívástól levél gépelésen át a táblázatcellák szerkesztéséig sokféle feladatra alkalmas lehet a rugalmasan tartott iPad. Sőt, akár egy hálószobában is használható az ágy fölött olvasásra, éjjelre pedig visszatolhatjuk a falhoz a készüléket.

A Vogel's Tablet Flex Pack kinyújtható, háromrészes karja vízszintesen minden irányba fordítható, míg a kar végén lévő, a RingO termékeket meghatározó kerek vég függőlegesen dönthető, azaz számunkra kedvező dőlésszöget is beállíthatunk az iPadnek. Alapvető paraméter, hogy a falitartó használata közben természetesen tölthetjük az iPad készüléket, illetve minden hangszórója szabadon van.

A RingO kihajtható falikar alumínium alapanyagú, rendkívül stabil tartást nyújtó megoldás, amelynek csomagja tartalmazza a felhelyezéshez szükséges csavarszettet is. 

Részletes technikai paraméterek

Kompatibilis az iPad modellekkel (7,9-12,9 hüvelykes képátlóig).
Minimális távolság a faltól: 44 milliméter.
Maximális távolság a faltól: 200 milliméter.

Vogel's Tablet Flex Pack

Rugalmas alumínium kialakítású tartó megoldás az iPad modellekhez univerzális kerettel.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

25 188 Ft + áfa

Bruttó 31 990 Ft