Vogel's Tablet Dashboard Pack

Szélvédőn való iPad rögzítésre szolgáló tartó állvány és univerzális iPad tartó megoldás RingO rögzítési lehetőséggel.

Ár: bruttó 15 990 Ft

A Vogel’s okos megoldása az iPad készüléket autóban használni kívánók számára a Tablet Dashboard Pack nevű csomag, azaz az érintőkijelzős készülék műszerfal elemként való alkalmazását segítő, szélvédőn rögzítést kínáló, erős konstrukció, amely ideális például az iPad mini mobilinternetes változatának navigációs célra való használatához is. 

Az iPad mini modell mérete, kényelme és megbízhatósága révén a legnagyszerűbb navigációs kiegészítő az autóban: az Apple Maps / Térképek alkalmazás például fantasztikus kiegészítője lehet az autós kalandozásainknak.

A Vogel’s cég erre a célra alkotta meg az iPad központú termékvonalának szélvédőre rögzíthető tartóját, amely egy univerzális tartóból, a megszokott, két oldalon összenyomva nyíló rögzítő megoldásból, valamint a szélvédőre illeszthető vákuumos tartóból áll. 

A Tablet Dashboard Pack a tiszta szélvédőre helyezve rendkívül stabilan kapaszkodik meg, feje pedig elforgatható, így az iPad készülék függőleges és fekvő helyzetben egyaránt használható. 

Az univerzális tartó az iPad mini, az iPad Air és az iPad Pro9,7” modellekkel kompatibilis, vagyis a 12,9” hüvelykes iPad Pro kivételével minden Apple táblagéppel, de a legnagyobb iPad Pro autós használatának esélye viszonylag csekélynek tekinthető. 

A Vogel’s azt ígéri, hogy a szélvédőn való rögzítése kellően biztonságos, így ha megfelelően tiszta az üveg, nem kell attól tartanunk, hogy az iPad sérülne, leesne. A RingO márkajelzésű kerek megoldás révén az univerzális tartó másik Vogel’s állványban is rögzíthető, így ha több autóban is használjuk ugyanazt az iPad modellt, akkor gyorsan át tudjuk pattintani. 

A Vogel’s TMS 1050 Tablet Dashboard Pack jóvoltából igen kényelmes helyzetbe illeszthetjük az iPad készülékünket az autóban, és mérete révén kellően nagy navigációs segédletet kapunk ahhoz, hogy akár a szemünk sarkából nyomon követhessük az előttünk álló utat. Dinamikusabban és biztonságosabban vezethetünk, ha a nagy méretű kijelzőn előre látjuk a közelgő éles kanyart a domb után, tisztában lehetünk a sebességkorlátozásokkal akkor is, ha a közlekedési körülmények miatt elmulasztottuk volna észrevenni az alattomosan eldugott 30-as táblát. 

A Vogel’s állvány révén egyszerűen játszhatunk le zenét vagy filmet az iPad készülékről, így dugóban ülve vagy kétórás pihenőnket töltve is kellemesen szórakoztathat a szélvédőn rögzített iPad

Vogel's Tablet Dashboard Pack

Szélvédőn való iPad rögzítésre szolgáló tartó állvány és univerzális iPad tartó megoldás RingO rögzítési lehetőséggel.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

12 590 Ft + áfa

Bruttó 15 990 Ft