Vogel's RingO fali tartó

Alumínium fali tartó megoldás a Vogel's TMM1000 típusú foglalatához.

Ár: bruttó 3990 Ft

A Vogel’s praktikus megoldása az iPad modellek otthoni fali elhelyezésére a a TMS 1010 típusszámú Tablet Wall Pack nevű csomag. Ez egy univerzális fali tartó és egy falra rögzíthető tartó megoldás összessége. 

A Vogel’s RingO iPad tartó család alapja a csomagban lévő univerzális tartó, amely bármelyik iPad befogadására és megtartására alkalmas az iPad mini modellektől az iPad Air készüléken át a legnagyobb, 12,9 hüvelykes iPad Pro modellekig (7-13”). 

A csomag a Vogel’s által kifejlesztett ötletes RingO nevű kör alakú megoldáson alapszik, amely egy sor Vogel’s tartóhoz nyúlt csatlakoztatási lehetőséget. 

A konstrukció rugalmasan széthúzható, és stabilan megfogja az iPad készüléket. Rápattintható bármelyik Vogel’s RingO kompatibilis tartóra, így a flexibilis karú megoldásra (TMS 1030) és a különféle autós tartókra is (TMS 1020). A csomagban a Vogel’s egyszerű sík fali tartó megoldása található meg, amely csavarozható és ragasztható is, valamint külön is megvásárolható, ha a lakásban vagy házban több helyen is szeretnénk elhelyezési opciót biztosítani az iPad számára. (Ehhez a TMM 107 - Tablet Wall Mount csomagot kell megvásárolnunk, amely további két fali tartót foglal magában, amelyre az univerzális tartót rápattinthatjuk.) 

A Vogel’s tartó megoldás 360 fokban körbeforgatható, vagyis álló és fekvő pozícióban is tökéletes. A konstrukció maximum két kilogrammot bír el, vagyis bőven megtartja az iPad modelleket. A faltól 5 milliméter távolságra lóg el, vagyis megjelenése olyan, mintha a falhoz illeszkedne az iPad - rendkívül hatásos látvány a szobában! 

A kicsiny tartó kétféleképpen rögzíthető a falon: az egyik módszer a ragasztás, ha nem szeretnénk fúrni. Ekkor a csomagban lévő fekete színű gyűrűt kell tiszta, zsiradék- és pormentes felületre illeszteni, jól rányomni, és várni 24 órát, amíg a ragasztó kellően megköt!

Mindenképpen várjuk ki a gyártó által előírt időt, mert ha terheljük a tartót, akkor a ragasztó nem lesz elég masszív, az újból felragasztásnál pedig a tartóereje töredéke az eredetinek! A kicsiny RingO tartó megoldás elejét lepattintva azt két kisebb csavarral tudjuk a felragasztott főelemhez fogni. 

A másik felhelyezési opció, hogy a kicsiny RingO tartó megoldás elejét lepattintva annak közepén lévő nyíláshoz igazítva lyukat fúrunk, és a lyukba a csomagban lévő hosszú csavart betekerjük. Ez rendkívül masszív tartást biztosít, de nyilván nyomot hagy az érintett felületen. 

Az univerzális tartó megoldást a RingO falitartóra fentről ráhelyezve és lenn bepattintva tudjuk ráilleszteni. A levétel ennek fordítottja: lenn elemeljük a faltól az iPad készüléket, majd felfelé lehúzzuk a fali tartóról. Az univerzális keret természetesen maradhat folyamatosan a fali tartón, de mobilizálhatjuk is autós vagy más helyen való használathoz.

Vogel's RingO fali tartó

Alumínium fali tartó megoldás a Vogel's TMM1000 típusú foglalatához.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

3141 Ft + áfa

Bruttó 3990 Ft