Twelve South AirFly

Vezeték nélküli jeladó az analóg hangforrásokhoz.

Ár: bruttó 14 990 Ft

A vezeték nélküli fül- és fejhallgatók világában még mindig sokszor találkozunk olyan forrásokkal, amelyek nem adnak ki vezeték nélküli hangot, csupán egy klasszikus minijack kimenet található rajtuk. A Twelve South ebbe az élethelyzetbe igyekezett belesűríteni a zeneélményt AirFly nevű kiegészítőjével, amely révén bármely analóg forrásból létrehozhatunk AirPods kompatibilis Bluetooth hangforrást. 

A Twelve South számára az inspirációt egy repülőút jelentette, amikor is a repülőn lévő műsort nem volt lehetőség az AirPodsfülhallgatón keresztül hallgatni. A megoldást ez a helyzet hozta: egy minijack kimenetre csatlakoztatható aprócska kiegészítő, amely az analóg forrásból Bluetooth vezeték nélküli digitális jelet hoz létre, amelyet a fülhallgatónk irányába továbbít. A készülék természetesen nem csak a nagy távolságú repülőgépek ülésbe épített minijack aljzatára csatlakoztatható, de a tornatermi kondigépek hang kimenetére éppúgy, mint egy, a táskánkban eldugott iPod shuffle eszközre, amely így szintén képes lesz vezeték nélküli hangforrássá válni. 

A Twelve South AirFly együttműködik bármely Bluetooth fülhallgatóval, és az iparág legjobbjának számító Qualcomm technológiát, az aptX szabványt támogatja Bluetooth 4.1 keretrendszeren keresztül. A mikró-USB kábellel tölthető termék egy feltöltéssel nyolc óra üzemidőre képes, amely elegendő bármely népszerű vezeték nélküli fejhallgatóval vagy fülhallgatóval való együttműködésre. A szállítást mini utazózsák segíti, amely része a termék csomagjának. 

A használat roppant egyszerű: a hangforrásba csatlakoztatva az egységet meg kell nyomnunk a párosítás gombot. Az AirPodsfülhallgatókat vissza kell helyeznünk a töltő tokjukba, és annak nyitott fedele mellett a hátoldali párosítás gombot nyomva tartani addig, amíg a két fülhallgató között gomb nem kezd fehéren villogni. A sikeres párosítás esetén az AirPods tokon lévő fény zöldre vált, az AirFly LED fénye pedig fehéren világít, majd kialszik. Az AirPods fülhallgatóval a kapcsolat párosítást követően automatikus. A kapcsolat rövid idő alatt létrejön a forrás és a cél között. 

Tipp: A párosítás során célszerű az eszközöket közel rakni egymáshoz, hogy biztosan egymással kezdjenek el kommunikálni. A gyakorlati teszt során csak akkor tapasztaltunk zavart, amikor meglehetősen sok Bluetooth eszköz volt kéznél, így segíthet, ha ezek számát a párosítás ideje alatt minimalizáljuk.

A termék kapcsán fontos paraméter, hogy késés gyakorlatilag nincsen, így a hangélmény nem csak zenékhez, hanem filmekhez is kiváló. A Twelve South AirFly jóvoltából nem szükséges lemondanunk a vezeték nélküli élményről akkor sem, ha a forrás nem tud Bluetooth jelet küldeni, hiszen a legegyszerűbb analóg minijack forrásból is vezeték nélküli jel áll a rendelkezésünkre. 

Twelve South AirFly

Analóg hang forrásra illeszthető, Bluetooth alapú hang továbbító egység az AirPods és más vezeték nélküli fülhallgatókhoz.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

11 803,15 Ft + áfa

Bruttó 14 990 Ft