Elago AirPods 3 Silicone Hang Case

Praktikus kialakítású, egyrészes szilikontok többféle színben az AirPods 3 termékhez fém karabineres rögzítési lehetőséggel.

Ár: bruttó 5 490 Ft


Az AirPods sorozat minden tagja páratlan fülhallgató élményt biztosít, ám a ragyogó, fényes felületű töltőtok megérdemel némi figyelmet és gondoskodást annak érdekében, hogy hosszabb távon is tökéletes szolgálatot nyújtson. Az Elago erre a célra alkotta meg szilikontok családját, amely nem csak véd, de praktikus és jól is néz ki! 

Az Elago AirPods 3 Silicone Hang Case termékvonal változatos színekben érhető el a fehértől a rózsakvarcon és indigókéken át a feketéig. A tok kialakítása jót átgondolt: hozzáférhetővé teszi, de el is fedi a Lightning csatlakozót, hogy azt védje a szennyeződésektől. A felső része nem csak rácsúszik a tok tetejére, hanem egy egységet képez a tok alsó részével, így az elveszítés esélye jelentősen lecsökken számos más tokhoz képest, amelynek egyszerűen csak rászorul a felső része a kupakra, ám ezáltal le is tud csúszni róla. 

Elago AirPods 3 Silicone Hang Case

Ráadásul az Elago AirPods 3 Silicone Hang Case felső része a felnyitáskor is rajta marad a kupakon, azaz nem csúszik hátra róla, mint sok olyan tok esetén, amely egy egységből áll. A tok gyakorlatilag úgy működik, mintha az AirPods töltőtok saját burkolata lenne, vele tökéletesen együtt mozog.

A szilikontok vékony kialakítású, így nem növeli jelentősen az AirPods töltőtok vastagságát, ugyanakkor tapintása révén kevésbé csúszós, sokkal jobban fogható és biztonságosabban lehelyezhető, ráadásul megnyugtató a tudat, hogy nem lesz karcos néhány nap alatt az értékes fülhallgatónk alapvető tartozéka. A szilikontok vékonysága révén az AirPods (3. generáció) tokjának fényjelzései átvilágítanak, láthatóak. Továbbá a vezeték nélküli töltésnek sincs akadálya, az is szinte azonos hatékonysággal működik.

Az AirPods esetén az Apple nem különösen foglalkozott azzal, hogy hogyan is szállítjuk a töltőtokot. Az Elago erre a célra alkotta meg a karabineres rögzítés lehetőségét, amely révén táskánkra, nadrágunk övtartójára vagy számos egyéb helyre tudjuk stabilan és biztonságosan rögzíteni a fülhallgatót, és azonnal hozzáférünk, ha szükségünk van, nem kell táska mélyéről előkotornunk. A karabiner arányaiban nagyobb méretű, így könnyedén átfog sokféle rögzítési lehetőséget. Ezáltal a gyorsan felnyitható tok mindig kézre esik, és gyorsan rendelkezésünkre áll.

Elago AirPods 3 Silicone Hang Case

Különleges eleme az Elago AirPods 3 Silicone Hang Case termékvonalnak a fehér színű tok verzió, amely a nappali fénynél feltöltődve éjjel halványkéken fluoreszkál. Ezáltal könnyedén megtaláljuk sötétben is, illetve olyan használati extrát nyújt, amelyet másik tok nem. Praktikus lehet ez hajnal munkába készülődve és arra ügyelve, hogy ne ébresszük fel a háztartás még alvó tagjait. 

Színek és vásárlás