dbramante1928 Koppenhága AirPods Pro bőrtokok

Csúcsminőségű bőrből készült, barna és fekete színben elérhető, merevített kivitelű bőrtok az AirPods Pro készülékekhez.

Az Apple AirPods Pro nevű zseniális fülhallgatójához számos cég alkotott már védőtokokat, és ezen belül bőrtokokat is. Ezek együttes ismérve, hogy azt sugallják, hogy valahová akasszuk a tokot, és ennek megfelelően sok esetben az elvártnál vastagabbak. A dbramante1928 Koppenhága AirPods Pro bőrtokja ezzel szemben nem akar olyan funkciókat nyújtani, amelyre esetleg nincsen szükségünk - csupán kecses és elegáns védelmet az AirPods Pro töltőtokjának. 

A dbramante1928 Koppenhága AirPods Pro bőrtok merevített műanyag burkolatra rögzített finom bőr bevonatú megoldás. Kivitelének előnye, hogy formában tökéletesen követi az AirPods Pro töltőtokját, továbbá egyrészes kivitelű, vagyis számos, a piacon megtalálható tokkal ellentétben nem egy külön elem van a felső részen. Utóbbi paraméternek köszönhetően a felnyitás is könnyebben működik, mert a fedél nem él teljesen külön életet, hanem együtt mozog az AirPods Pro töltőtok tetejével. 

A gyártó gondolt arra is, hogy az AirPods Pro tokjának funkciót továbbra is elérjük, így az előoldalon lévő LED fényét a tokban elhelyezve is láthatjuk, vagyis vizuális információt kapunk a töltés folyamatáról és annak befejeztéről. Szabadon van hagyva a Lightning kapu a töltőtok alján, így a vezetékes töltés éppúgy használható, mint a tokban picit lassabb, de változatlanul működő vezeték nélküli, illetve az újabb modellek esetén már MagSafe alapú töltés. 

A dbramante1928 Koppenhága AirPods Pro bőrtok tapintása a dán gyártótól már megszokott rendkívül finom kivitelt tükrözi: a teljes barkás bőr vizuális és fogásélménye még ilyen vékony kivitelben is érezhető. A bőr alatt lévő műanyag keret, amely a formához és merevséghez szükséges, színben természetesen illeszkedik a tokhoz, így a barna termék esetén azonos színű sötétbarna, míg a fekete példánynál a műanyag váz is fekete. 

A dbramante1928 Koppenhága AirPods Pro bőrtok nem vastagítja nagyban az AirPods Pro tokjának élményét - gyakorlatilag a vastagabb szilikontokokkal vetekszik vékonyságban, miközben eleganciában messze túlmutat azokon, illetve az egyrészes kialakítás révén praktikusabb, kényelmesebben és biztonságosabban használható, hiszen nem hagyjuk el a felső részt.