dbramante1928 Koppenhága AirPods Pro bőrtokok

Csúcsminőségű bőrből készült, barna és fekete színben elérhető, merevített kivitelű bőrtok az AirPods Pro készülékekhez.

Ár: bruttó 8 990 Ft

Az Apple AirPods Pro nevű zseniális fülhallgatójához számos cég alkotott már védőtokokat, és ezen belül bőrtokokat is. Ezek együttes ismérve, hogy azt sugallják, hogy valahová akasszuk a tokot, és ennek megfelelően sok esetben az elvártnál vastagabbak. A dbramante1928 Koppenhága AirPods Pro bőrtokja ezzel szemben nem akar olyan funkciókat nyújtani, amelyre esetleg nincsen szükségünk - csupán kecses és elegáns védelmet az AirPods Pro töltőtokjának. 

A dbramante1928 Koppenhága AirPods Pro bőrtok merevített műanyag burkolatra rögzített finom bőr bevonatú megoldás. Kivitelének előnye, hogy formában tökéletesen követi az AirPods Pro töltőtokját, továbbá egyrészes kivitelű, vagyis számos, a piacon megtalálható tokkal ellentétben nem egy külön elem van a felső részen. Utóbbi paraméternek köszönhetően a felnyitás is könnyebben működik, mert a fedél nem él teljesen külön életet, hanem együtt mozog az AirPods Pro töltőtok tetejével. 

A gyártó gondolt arra is, hogy az AirPods Pro tokjának funkciót továbbra is elérjük, így az előoldalon lévő LED fényét a tokban elhelyezve is láthatjuk, vagyis vizuális információt kapunk a töltés folyamatáról és annak befejeztéről. Szabadon van hagyva a Lightning kapu a töltőtok alján, így a vezetékes töltés éppúgy használható, mint a tokban picit lassabb, de változatlanul működő vezeték nélküli, illetve az újabb modellek esetén már MagSafe alapú töltés. 

A dbramante1928 Koppenhága AirPods Pro bőrtok tapintása a dán gyártótól már megszokott rendkívül finom kivitelt tükrözi: a teljes barkás bőr vizuális és fogásélménye még ilyen vékony kivitelben is érezhető. A bőr alatt lévő műanyag keret, amely a formához és merevséghez szükséges, színben természetesen illeszkedik a tokhoz, így a barna termék esetén azonos színű sötétbarna, míg a fekete példánynál a műanyag váz is fekete. 

A dbramante1928 Koppenhága AirPods Pro bőrtok nem vastagítja nagyban az AirPods Pro tokjának élményét - gyakorlatilag a vastagabb szilikontokokkal vetekszik vékonyságban, miközben eleganciában messze túlmutat azokon, illetve az egyrészes kialakítás révén praktikusabb, kényelmesebben és biztonságosabban használható, hiszen nem hagyjuk el a felső részt.

Termék részletei
Nincsen készleten, de rendelhető
Mennyiség:

Ft + áfa

Bruttó Ft