FiiO JT1 professzionális fejhallgató

Zárt rendszerű fejhallgató rendkívüli ár/érték aránnyal

Indulóár: bruttó 4990 Ft-tól


A FiiO termékei kimagasló minőséget képviselnek a hordozható eszközök piacán, ezt számos szakmai elismerés (pl. EISA, iF, RedDot díj) bizonyítja. A FiiO által birtokolt Jade Audio márkajelzést azok a termékek kapják, amelyeknél kifejezett cél volt a termék minőségéhez képest nagyon alacsony ár. A JT1 fejhallgató ár/érték aránya is kiváló. (A tervezés során a hangminőségre fókuszálnak a fejlesztők, a megjelenés másodlagos szempont a Jade Audio termékeknél.)

Hangkeltők

Az 50 mm átmérőjű, PEK+PU+alumínium polimer membrán szépen szól a teljes frekvencia tartományban. A membránt egy sárgaréz perem veszi körül a kellő merevség elérése érdekében. A réz borítású alumínium szálakból (CCAW) álló a tekercs az N52-es neodímium mágnessel remek szövetséget alkot, együtt gondoskodnak a membrán dinamikus mozgatásáról. A JT1 32 ohmos impedanciája akár egy okostelefonnal is meghajtható, de jobban kiaknázza a képességeit egy USB dongle DAC vagy akár egy dedikált lejátszó (DAP) is.

Ház és fejpánt

A JT1 fejhallgató hangszóró háza ABS műanyagból készült. Ez az anyag könnyű és ellenálló. A zárt kialakítás a a koncerttermek hangzását idézi, ezért pop, rock, folk, elektronikus és vokálban gazdag stílusokhoz ajánlott elsősorban. A műbőr fülpárnák kényelmesen fekszenek a fülekre. A fejhallgatót a műbőr bevonatú, alumínium fejpánt tartja a fejünkön. A stabilitásról a magától méretre igazodó, adaptív megoldás gondoskodik.

Kábel

A fejhallgatót a lejátszóval összekötő, 1.5 méteres kábel oxigénmentes rézből (OFC) készült. A kábelen elhelyezett távirányítóval elindíthatjuk vagy megállíthatjuk a lejátszást, hívást fogadhatunk vagy kezdeményezhetünk - a lejátszáshoz használt eszköztől függően. A mikrofon segítségével telefonbeszélgetéseket vagy irodai konferencia hívásokat bonyolíthatunk. A kábel egyik végén kék és piros színkóddal jelölt csatlakozók találhatóak, ezek kapcsolódnak a fülhallgató bal (L) és jobb (R) oldalához. A kábel másik végén egy négypólusú, 3.5 mm-es jack csatlakozó található. A csomagban elhelyezett 6.35 mm-es jack adapterrel "nagy jack" kimenettel ellátott eszközhöz is használható a JT1.

A FiiO - Jade Audio JT1 fejhallgatót a Japan Audio Society HiRes Audio minősítéssel jutalmazta.


A FiiO JT1 fejhallgató megvásárolható az iJoe.hu AAR és FiiO referencia üzlettől.

FiiO JT1 fejhallgatóÜzletünkben kipróbálható

Professzionális zárt rendszerű fejhallgató 50 mm-es membránnal és cserélhető kábellel
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

22 039 Ft + áfa

Bruttó 27 990 Ft

FiiO LL-4.4A szimmetrikus fejhallgató cserekábelÚj

Duál 3,5 mm jack csatlakozás a fejhallgató oldalon, 4,4 mm - es szimmetrikus jack dugó a forrás oldalon (FiiO JT1, FT3 és FT5 fejhallgatókkal kompatibilis)
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

3929 Ft + áfa

Bruttó 4990 Ft

FiiO LL-RC (2024) 150 cm (FT3/ FT5 cserekábel)Új

Furukawa monokristályos réz cserekábel FiiO FT3 és FT5 fejhallgatókhoz
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

27 551 Ft + áfa

Bruttó 34 990 Ft

FiiO LL-RC (2024) 300 cm (FT3/ FT5 cserekábel)Új

Furukawa monokristályos réz cserekábel FiiO FT3 és FT5 fejhallgatókhoz
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

33 850 Ft + áfa

Bruttó 42 990 Ft

Részletes technikai paraméterek

Frekvencia átvitel: 15 Hz - 30 kHz
Impedancia: 32 Ω
Hangkeltő: oldalanként egy-egy 50 mm-es PEK+PU+Alu kompozit polimer membrán
Távirányító: Van
Mikrofon: Van
Érzékenység: 103 dB
Tömeg: 395 gramm (kábel nélkül)
Kábel hossza: 150 cm OFC
Csatlakozók: 3.5 mm jack, 6.35-3.5 adapter, 2 x 3.5 mm TRS (hangszóró csatlakozás)