FiiO - Jade Audio JW1 headset

Bluetooth sport fülhallgató és headset mindennapi használatra

Ár: bruttó 14 990 Ft

A FiiO termékei kimagasló minőséget képviselnek a hordozható eszközök piacán, ezt számos szakmai elismerés (pl. EISA, iF, RedDot díj) bizonyítja. A FiiO által birtokolt Jade Audio márkajelzést azok a termékek kapják, amelyeknél kifejezett cél volt a termék minőségéhez képest nagyon alacsony ár. A JW1 fülhallgató ár/érték aránya is kiváló.

A JW1 hangszórói a fülkagyló előtt helyezkednek el, így a JW1 akkor hasznos, ha a hallójárati (IEM) vagy a fülkagylóba helyezhető fülhallgatók kényelmetlenséget okoznak. A fülhorogban megbúvó mikrofon használatával telefonbeszélgetéseket is folytathatunk, akár úgy, hogy közben a telefon a zsebünkben marad.

Az elrendezésből adódóan a környezeti zajokat nem zárja ki a JW1, emiatt kültéri sportoláshoz - pl. futáshoz, biciklizéshez - biztonságosabb a JW1 használata, mint pl. egy hallójáratba illeszkedő fülmonitoroknak.

Az ívelt fülhorog stabilan tartja a fülhallgatót intenzív mozgás esetén is. A fülhorgok tömege mindössze 9.5 gramm oldalanként, így a JW1 viselése nem terheli a füleket. A JW1 cseppálló kivitele ellenáll az esőnek és az izzadságnak.

A JW1 stabil, 5.3-as  verziójú Bluetooth-on keresztül kapcsolódik a lejátszóhoz vagy a telefonhoz. A JW1 által használt SBC és AAC Bluetooth kodekekkel az újabb lejátszó eszközök éppúgy gond nélkül csatlakoznak a JW1-hez, mint a régebbiek. A korábban párosított eszközökhöz pillanatok alatt automatikusan újracsatlakozik a JW1. A Bluetooth hatótáv kb. 10 méter a lejátszó és a JW1 között, a köztük található falaktól és egyéb tereptárgyaktól függően.

Szükség esetén használható egymástól függetlenül, külön-külön is a két fülhorog. 

A JW1-ben a zenei hangokat egy-egy 14.2 mm-es membrán szólaltatja meg. A kategóriában megszokottnál nagyobb méret intenzívebb mély hangokat eredményez, de a magas tartományban is jól teljesít.

A JW1 végeinél megtalálható, érintésérzékeny területen koppintva elindíthatjuk vagy megállíthatjuk a zenelejátszást, lépkedhetünk a zeneszámok között, hívást fogadhatunk vagy utasíthatunk el.

A fülhorgok egy-egy töltéssel 6 óráig használhatóak. A töltőtokban további 12 órányi töltést tárol a benne található, 250 mAh-s akkumulátor, így összesen 18 órán át élvezhetjük külső áramforrás nélkül a JW1 hangzását. 

A JW1 további előnye, hogy gyermekek számára is kényelmes viseletet nyújt, mivel a membrán nem érintkezik közvetlenül a füllel, nem helyez nyomást a hallójáratra és a hangereje is visszafogottabb a fülmonitorokhoz képest.

Kültéri sportolás esetén, de kerékpár használat közben különösen, előnyös a nyitott kialakítása, amely révén teljesen átengedi a külvilág zajait, így sokkal biztonságosabb bármilyen más, a füllel közvetlenül érintkező fülhallgatóhoz képest. Viszont a hangzás minősége így is megmarad egy elfogadható szinten. Speciális formájának köszönhetően használata olyan, mintha nem is fülhallgatóból, hanem hangszóróból hallanánk a zenét, a külső zajok pedig, mintha más dimenzióból lennének hallhatóak. Egészen speciális megoldást dolgoztak ki a FiiO mérnökei, amihez foghatót korábban még nem tapasztalhattunk.

A tokon és a fülhorgokon egy-egy státusz led tájékoztat a töltés, bekapcsolás és a Bluetooth kapcsolódás állapotáról. 

A kellemes megjelenésű töltőtok fedelét egy mágneses zár tartja a helyén. 

A lemerült tokot a mellékelt USB kábellel tölthetjük fel. A töltéshez szükséges idő kb. másfél óra.

A JW1 mindennapi társunk lehet sportoláshoz, irodában használva vagy akár az esti filmezéshez!

A csomag tartalma:

  • JW1 fülhorog pár

  • Töltőtok

  • Tároló vászonzsák

  • USB-C - USB-A töltőkábel

A gyártó oldala:

https://www.jadeaudio.com/J1?product_id=59&_l=en


A FiiO Jade Audio JW1 fülhallgató megvásárolható az iJoe.hu AAR és FiiO szaküzlettől.

FiiO JW1 sport fülhallgató és headset - FeketeÜzletünkben kipróbálhatóÚj

Bluetooth headset sportoláshoz és mindennapi használatra
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

11 803 Ft + áfa

Bruttó 14 990 Ft

FiiO JW1 sport fülhallgató és headset - FehérÚj

Bluetooth headset sportoláshoz és mindennapi használatra
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

11 803 Ft + áfa

Bruttó 14 990 Ft