FiiO FW3 HiFi TWS Bluetooth fülhallgató mikrofonnal

AK4332 DAC, QCC5141 Bluetooth 5.2 chip, LHDC és AptX Adaptive Bluetooth kodek támogatás

Ár: bruttó 39 990 Ft


A FiiO FW3 egy teljesen vezeték nélküli kialakítású fülhallgató (mindkét egység aktív), amely így a mozgás szabadságával ajándékoz meg minket. Fülbe dugható hangszórói vezeték nélkül fogadják a lejátszóból érkező dallamokat.

(Az FW3 fülhallgató chipkészlete megegyezik a felső kategóriás FW5 alkatrészeivel, a fő különbség a hangkeltőkben van.)

A Qualcomm cég QCC5141 Bluetooth chipje dupla DSP-vel és két maggal precíz munkát végez. A v5.2-es Bluetooth-t támogató chip a legújabb LHDC és AptX Adaptive kodekek mellett a korábban alkalmazott kodekeket is ismeri, így a régebbi lejátszókkal is stabil kapcsolatot biztosít. Ha játékhoz vagy film nézéshez szeretnénk használni az FW3 fülhallgatót, akkor érdemes az alacsony késleltetésű (low latency - <100 ms) játék (gaming) módba váltani, hogy megmaradjon a tökéletes ajakszinkron.

A Qualcomm cég Snapdragon Sound tanúsítványa  a bizonyíték arra, hogy a Bluetooth-on át is elérhető a kimagasló hangzás.

Az FW3-ban a digitális-analóg átalakítást a japán AK4332-es DAC chipek végzik. Az AK chipek méltán híresek a kiváló torzítási és jel-zaj viszony paramétereikről.

A hangok megszólaltatásáért egy 10 mm-es szén-alapú (carbon based) membrán felel, melyet poliuretán perem vesz körül, így tökéletesítve a gyors és rugalmas mozgást és csökkentve a nemlineáris torzításokat. Ez az összeállítás vokálban gazdag, középtartomány hangsúlyos zenékhez tökéletes választás.

A fülhallgatók formáját gondos tesztelés során csiszolták tökéletesre. A megfelelő szilikon fülilleszték kiválasztásával hosszú távon is kényelmesen hordható, tiszta hangzású fülhallgatót kapunk.

Az FW3-be rejtett mikrofonok segítségével hívásokat kezelhetünk okostelefonnal való használat esetén.

Az FW3-on elhelyezett fizikai gombok segítségével beállítható a kívánt hangerő, elindíthatjuk vagy megállíthatjuk a lejátszást, hívásokat fogadhatunk. 

A FiiO FW3 fülhallgató hozzávetőlegesen 7 órán át használható egyetlen töltéssel. A töltő tokban bármikor újra tölthető a fülhallgató. A 380 mAh-s lítium-polimer akkumulátorral ellátott tok 21 órányi kapacitással rendelkezik, utána USB-n keresztül tölthetjük fel azt újra. A töltés állapotáról a tokon található LED sor ad visszajelzést. 

A FiiO FW3 fülhallgatóhoz ingyen letölthető a FiiO Control App és/vagy a FiiO Music app, hogy elvégezhetőek legyenek a kívánt finomhangolások:

  • Balansz beállítás

  • Játék (gaming) mód választása

  • Hangszín beállítások. Ehhez a megszokott EQ mellett Parametrikus ekvalézer (PEQ) is rendelkezésre áll. (A PEQ segítségével a módosítandó frekvencia tartomány sávszélessége is beállítható.)

A csomag tartalma:

- FiiO FW3 fülhallgató
- USB-C töltő kábel
- Tároló tok töltő funkcióval
- Szilikon fülilleszték készlet
- Használati  útmutató 

A gyártó oldala:

https://www.fiio.com/FW3

A FiiO FW3 fülhallgató megvásárolható az iJoe.hu AAR és FiiO referencia üzlettől.

FiiO FW3 HiFi TWS fülhallgató - ezüst

HiFi TWS Bluetooth fülhallgató mikrofonnal. AK4332 DAC, QCC5141 Bluetooth 5.2 chip, LHDC és AptX Adaptive Bluetooth kodek támogatás.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

31 488 Ft + áfa

Bruttó 39 990 Ft

FiiO FW3 HiFi TWS fülhallgató - fehér

HiFi TWS Bluetooth fülhallgató mikrofonnal. AK4332 DAC, QCC5141 Bluetooth 5.2 chip, LHDC és AptX Adaptive Bluetooth kodek támogatás.
Termék részletei
Rendelhető (szállítás: 1-3 nap)
Mennyiség:

31 488 Ft + áfa

Bruttó 39 990 Ft

Részletes technikai paraméterek

Hangkeltő: 10 mm-es, szén alapú (carbon based) membrán
Mikrofon: Van
Tömeg: 2 x 6.2 gramm + 45 gramm (tok)
Jel/zaj viszony (SNR): ≥106dB (dbA)
Torzítás (THD+N) <0.0016%(1kHz/32Ω)
Bluetooth: BT5.2 (LHDC, AptX Adaptive, AptX, SBC, AAC...)
Chipkészlet: DAC: AK4332 Bluetooth: QCC5141
Áramellátás: 65 mAh (fülhallgató) 380 mAh Li-Poly akkumulátor (tok), 7 óra (fülhallgató) +14 óra (tok) használati idő
Méret: 28.4*22.9*22.6mm (fülhallgató 68.4*43.9*32.5 mm (töltőtok)