FIIO FD11 IEM Fülhallgató

10 mm-es karbon alapú meghajtóval szerelt dinamikus monitor fülhallgató, cserélhető, 0,78 mm-es 2 tűs csatlakozóval ellátott kábellel

Ár: bruttó 19 990 FtA csigaház ihletésű FiiO FD11 fülhallgatóban a drágább füleseknél megismert technológiák kapnak főszerepet. Az FD11-ben alkalmazott karbon alapú membránt a jóval drágább FH15-ből emelte át a tervező csapat. A 10 mm átmérőjű membrán vékony, erős és rugalmas. A mély hangokat is kellő dinamikával szólaltatja meg, és a magasakat is tisztán adja vissza.

A membrán mozgatásáért a szokásos egy mágnes helyett két (egy külső és egy belső, asszimetrikusan elrendezett)  , hihetetlen erőt adva a membránnak a zenei hangok megszólaltatásához.

Az FD11-ben oldalanként két basszus üreg kapott helyet. A légkamrák elrendezése precízen irányítja a légáramlatokat - beszorult hangok és doboz hangzás nélkül. A ház vonalát követő C alakú hangcsatorna reflex nyílásként viselkedik, jelentősen javítva a mély hangzást.

Az FD11 fülhallgató frekvencia görbéjében nagy hangsúlyt kapott a magas tartomány, emiatt ideális társ vokálban gazdag, ének intenzív művek hallgatásához. A dinamikus meghajtó kialakításnak köszönhetően az alsó tartományt a precíz, gyors és bőséges mély hangok jellemzik.

Az FD11 cinkötvözetből készült háza ezüstös fényben csillog. Az esztétikus ház kényelmesen illeszkedik a fülbe.  

A csomagból kiválaszthatjuk az ízlésünknek és a hallójáratunknak leginkább megfelelő fülillesztékeket a viselési komfort növeléséhez.

A kábel egyik végén egy aranyozott jack csatlakozót található, a másik végén kéttüskés (0.78 mm-es, 2 pines) csatlakozókkal illeszkedik a kábel a hangszórókhoz. Ha később bármilyen okból ki szeretnénk cserélni a kábelt, a hangszórókat így akkor is tovább használhatjuk.

A FiiO FD11 a kiváló hangminőségéért megkapta a Japan Audio Society-től a megtisztelő HiRes Audio minősítést.

A csomag tartalma:

  • FiiO FD11 fülhallgató lecsatolható kábellel

  • 3 pár fülilleszték (S, M, L)

A gyártó oldala:

https://www.fiio.com/fd11

A FiiO FD11 fülhallgató megvásárolható az iJoe.hu AAR és FiiO szaküzlettől.


Részletes technikai paraméterek

Teljesítmény: 100 mW
Frekvencia átvitel: 20 Hz - 20 kHz
Impedancia: 24 Ω
Hangkeltő: 10 mm-es karbon alapú membrán
Távirányító: nincs
Mikrofon: nincs
Érzékenység: 111 dB/mW
Tömeg: 2 x 10 gramm (+kábel)
Kábel hossza: 120 cm (OFC)
Csatlakozók: 3.5 mm jack, kéttüskés (2 pin) fejhallgató csatlakozó