AIINO Car Charger egy portos autós töltő

Fehér és fekete színben elérhető, 2,4 Amper áramerősségű szivargyújtó foglaltba illeszthető autós töltő.

Ár: bruttó 990 Ft

Az olasz AIINO minimalista kialakítású iPad és iPhone autós töltőt kínál azon felhasználók számára, akik nem akarnak sokat költeni a töltésre, és nem igényelnek mellé csomagolt kábelt a töltőhöz, mert például az eszköz saját kábelével vagy más meglévő kábellel kívánják tölteni az eszközeiket. 

Az AIINO Car Charger rendkívül kicsi, nincsen rajta felesleges elem, törekszik arra, hogy a lehető legkisebb méretű szivargyújtó töltő megoldást kínálja az autóban való használatra. A termék úgy került megalkotásra, hogy az iPad modellek számára kívánatos 2,4 Amperes töltést is biztosítani tudja, azaz 12 Wattos teljesítménnyel képes tölteni. Ennek jóvoltából az újabb iPhone modelleket is gyorsabban tölti, mint a klasszikus autós töltő megoldások, hiszen a támogatott 9 Wattos töltést képes leadni a telefon készülékünk számára. 

A kicsiny töltő egyetlen USB-A foglalattal rendelkezik, és lehetőséget ad arra, hogy saját, már meglévő kábelünket használjuk a töltésre, vagy az eszköz saját kábelét vigyük magunkkal erre a célra. A piac leginkább költséghatékony minőségi töltő megoldása remekül együtt használható akár az AIINO minőségi Lightning kábeleinek valamelyikével is. 
Bővebben az AIINO Lightning kábelekről…

Bővebben az AIINO 30-tűs TPE dokk konnektor adatkábeléről…

Az USB kapuról természetesen nem csak iOS eszközeinket tölthetjük, hanem bármilyen eszközt, amely USB-ről fogad áramot, így akár az AIINO külső akkumulátorunkat, akciókamerát, navigációs egységet, stb. 

Az AIINO Car Charger fehér és fekete színben vásárolható meg, így az autó belső színvilágához igazíthatjuk a termék árnyalatát.