AIINO 4-portos autós töltő

Négy darab USB-A töltő porttal rendelkező, szivargyújtó nyílásba helyezhető autós töltő az AIINO cégtől.

Ár: bruttó 3990 Ft

Az olasz AIINO cég egyik kiváló ötlete az az autós töltő, amely remek megoldást nyújt a sokféle mobil eszközt használó autósok számára: a négy porttal rendelkező, összesen 4,8 Amper áramerősséget biztosító termék segítségével egyszerre tölthetünk fel több iPhone készüléket, külső tartalék akkumulátorunkat, digitális fényképezőnket és egy sor olyan eszközt, amely USB kapuról kap áramot. 

Az AIINO abból a gondolatból indult ki, hogyha már úgyis lefoglaljuk a szivargyújtó foglalatot, akkor miért ne maximalizálnánk a töltésre használható portokat? A 4,8 Amper összáramerősség azt is jelenti, hogy portonként a szokásos 1 Ampernél 20%-kal nagyobb, 1,2 Amper áramerősséget biztosít a töltő, vagyis ennyivel gyorsabban képes tölteni azokat az eszközöket, amelyek nagyobb töltési teljesítmény fogadására alkalmasak. 

Az AIINO 4-portos autós töltő a műfajban nagy méretűnek számít, ám ennek előnye az is, hogy a parányi töltőkkel szemben van fogása, és könnyen ki lehet húzni a szivargyújtó foglalatból - néhány kis méretű töltő esetén egészen komoly csatát kell vívni, hogy hozzáférhessünk és fogást találjunk rajta. A gyártó fehér és fekete színben is kínálja a 4-portos töltőt, így az autó belsejének és ízlésünknek megfelelően választhatunk. A portok kényelmes távolságra vannak egymástól, így a kábeleket könnyen csatlakoztathatjuk, illetve eltávolíthatjuk.

Az AIINO autós töltő segítségével számos USB-eszközt tudunk tölteni, illetve becsatlakoztathatunk olyan megoldásokat, mint az AIINO Wireless Car Charger nevű Qi töltő, amely képes az újabb iPhone modelleket vezeték nélkül tölteni. Az AIINO saját kínálatából is érhetünk el olyan, minősített Lightning és 30-tűs dokk kábeleket, illetve mikró-USB kábeleket, amelyek segítségével megfelelő hosszúságú töltő megoldásokat tudunk kialakítani az autóban, hogy a azok ne legyenek zavaróak és ne mutassanak igénytelenül. A négyportos töltő révén az autóban utazó vendégink is tölthetik a készülékeiket anélkül, hogy ne jutna minden eszköz számára szabad töltő port.

Az AIINO autós töltő mellé ajánljuk az AIINO saját Lightning kábeleit, régebbi eszközökhöz 30-tűs dokk kábeleit, univerzális eszközökhöz mikró-USB kábelét, vagy éppen újabb iPad Pro modellekhez az USB-C kábelét. A töltő mellé remek kiegészítő az AIINO Wireless Car Charger iPhone tartós konstrukció, vagy a hűtőrácsra is rögzíthető autós tartó.