AudioQuest FireWire 800 kábel

Emelt minőségű, árnyékolt kivitelű, audiofil igényekhez igazoldó FireWire 800 adatkábel az AudioQuest Forest szériájából zenei kiegészítők csatlakoztatásához.

Ár: bruttó 10 000 Ft

Az Apple által fejlesztett FireWire 800 kapcsolat egy évtizede a számítástechnika legfejlettebb átviteli megoldása volt: professzionális videós kiegészítők és hangtechnikai berendezések egész sora használta ezt a szabványt arra a célra, hogy folytonos nagy sávszélességen adatot cseréljen. Az Apple termékeiről a technika változása miatt napjainkra eltűnt ez a szabvány, de az Apple Thunderbolt FireWire 800 Adapter segítségével máig lehetőségünk van a legtöbb Mac géphez csatlakoztatni FireWire 800 kiegészítőket. 

Az AudioQuest Forest szériájú, 1,5 méteres FireWire 800 kábele a professzionális igényekhez igazodva került kialakításra, és célja az átvitel minőségének maximalizálása, illetve a FireWire 800 sávszélesség kiaknázása, azaz a 800 megabit/másodperc átvitel garantálása a forrástól függően. 

Az AudioQuest Forest FireWire 800 kábel mindkét vége az IEEE1394b szabványnak megfelelő, 9-tűs FireWire 800 végződés. A kiváló minőségű jelátvitelt hosszú szemű réz vezető alkalmazásával érte el a gyártó: a csúcs minőségű réz alapanyag fontos paramétere még az oxigénmentes szigetelés, amely révén a kábel teljes hosszában egyenletes a jelátvitel, nincsenek eltérő impedanciájú részek. 

A kábel belsején kívül annak szigetelésén is sok múlik: Az AudioQuest masszív nagy sűrűségű polietilén burkolatot alkalmaz, amelynek geometriája a kábel teljes hosszában szimmetrikus. Mivel vezetésre tökéletesen képtelen anyagról van szó, így kiváló szigetelő, és nem befolyásolja a réz munkáját. 

A kábelvégek lézeres forrasztási eljárással kerülnek rögzítésre, és a megfelelő csatlakozás érdekében arannyal vannak bevonva. 

Az AudioQuest Forest 1,5 méteres FireWire 800 kábel megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

AudioQuest Forest FireWire 800-800 adatkábel

Emelt minőségű, árnyékolt kivitelű, audiofil igényekhez igazoldó FireWire 800 adatkábel az AudioQuest Forest szériájából zenei kiegészítők csatlakoztatásához.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

7 874,02 Ft + áfa

Bruttó 10 000 Ft