AudioQuest Evergreen csúcs minőségű RCA-RCA hang kábel

60 centiméter hosszúságú, alacsony impedanciájú RCA-RCA kábel a csúcskategóriás kábelek szakértőjétől.

Ár: bruttó 8 500 Ft

Az amerikai AudioQuest cég a csúcsminőségű kábelek szakértője, és mint ilyen, természetesen a hang átvitel terén is kiemelkedő termékeket kínál az audió terület iránt fokozottan fogékony felhasználók számára. 

Az összetett hang átvitel terén merülhet fel az igény arra, hogy RCA-RCA kapcsolatot hozzunk létre két eszköz között, azaz egy jobb és egy bal csatornán juttassuk ki a hangot, majd juttassuk azt be egy másik hangtechnikai eszközbe, eltérve a szokványos minijack aljzattól. 

Az AudioQuest Evergreen RCA kábele segítségével ezt csúcsminőségű jeltovábbítással van lehetőségünk végrehajtani. 

Az Evergreen kábelcsalád a Washington-tavon átívelő függőhídról kapta a nevét, amely 1963. óta 2285 méter hosszban halad át az Egyesült Államok egy szép nyugati tájegységének vízfelülete fölött 110 méteres fesztávolságú pillérekkel. 

Az Evergreen sorozat a gyártó egy középkategóriás terméke, amely árban az alacsony kategóriát képviseli. Az RCA-RCA kábel különlegessége, hogy stabil hosszú-szemű réz kábelezésű, amely révén a torzítás minimalizálódik a hagyományos kábelekhez képest. Ez a típusú réz a sűrítési eljárás során a huzalokban használatos réznél jóval kisebb mennyiségű oxidokat tartalmaz, ezáltal a torzításának mértéke lényegesen alacsonyabb. 

Az AudioQuest különleges szigetelést használ a kábelein: mivel szinte minden anyag, ami a vezető réteggel érintkezik, jelveszteséget okoz, így a gyártó a habosított polietilént választotta szigetelőanyagnak, amely nagyobb részt levegőből áll. A levegő kiválóan szigetel, nem vezeti az áramot, cserébe viszont szinte nulla az okozott jelveszteség, ha a vezető réteggel érintkezik.

Az RCA-RCA kábel textil borítású külső része számottevő árnyékolást is tartalmaz, amely közel 100%-ban képes kiszűrni a rádió frekvencia alapú zavarást. 

A kábel további előnyei: ultra alacsony impedancia és aranyozott RCA fejek a jobb vezető képesség érdekében. Az arany lemezkéket gépi eljárás helyett pecsételéssel helyezik fel a réz alapanyagú csatlakozófejekre. 

Az AudioQuest Evergreen RCA-RCA kábele 60 centiméter hosszúságú, amely ideális, ha például egymás tetején elhelyezett hifi eszközöket szeretnénk összekapcsolni. 

Az AudioQuest Evergreen RCA-RCA kábel megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.

AudioQuest RCA-RCA kábel

Csúcsminőségű RCA-RCA kábel hifi felhasználásra az AudioQuest Evergreen sorozatából aranyozott csatlakozókkal, kitűnő árnyékolással, 60 centiméter hosszúságban.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

6 692,91 Ft + áfa

Bruttó 8 500 Ft