Twelve South Forté prémium Apple Watch állvány

Elegáns asztali állvány az Apple Watch modellekhez éjjeli szekrény mód támogatással.

Ár: bruttó 15 000 Ft

Az Apple Watch a sokoldalú funkciói mellett a stílus és elegancia egy határozott kifejezése is: mi sem mutatja ezt látványosabban, mint a luxus kivitelű bőr- és fémszíjak, vagy a jól átgondolt megjelenésű számlap témák. Ebbe a gondolatkörbe illeszkedik a Forté nevű állvány a Twelve South kínálatából, amely ékes kiegészítője lehet az éjjeli szekrényünknek vagy az íróasztalunknak, és bármelyik Apple Watch mellé remekül illeszkedik, miközben támogatja a Night Stand Mode nevű funkciót is. 

A Twelve South Forté egy luxus kivitelű állvány és töltő dokk, amely az Apple Watch mellé gyárilag biztosított mágneses töltő kábel beépítésére kínál lehetőséget, miközben látványos formájával, anyagminőségével és kivitelével illeszkedik az Apple termékek ízlésvilágába. 

Az alumínium órák és remekül mutatnak az állványon, de a Twelve South Forté csillogása igazán akkor bontakozik ki, ha rozsdamentes acél vagy kerámia órát helyezünk rá: ekkor együtt ragyog az óra burkolatával a Forté állvány lekerekített talapzata és finoman ívelő tartója. 

A Twelve South Forté 40 fokban dönti meg az órát, amely a legideálisabb szög akár az éjjeli szekrényen, akár akkor, ha az íróasztalunkon tároljuk az órát, miközben például a MacBook Pro modellen dolgozunk, és nem szeretnénk összekarcolni a fém szíjjal a gépet. A Twelve South ügyelt arra a paraméterre is, hogy egyes szíjak szétkapcsolhatóak, míg másoknál erre nincsen lehetőség, így a láncszemű szíj is gond nélkül felhelyezhető, és akár álló, akár fekvő módban pozicionálható az állványon. 

Köszönhetően annak, hogy a gyártó egy igényes luxus kiegészítőnek szánja a Forté állványt, annak kialakítása és súlyozása is az értéket sugallja. A talapzat viszonylag számottevő tömege nem pusztán azért került kialakításra, hogy drágának érezzük a terméket, hanem hogy egy kézzel le tudjuk venni a töltőről az órát anélkül, hogy az állványt odébb löknénk. 

A Twelve South Forté alja több szempontból is jól átgondolt: a talapzat felső része ugyanis puha bőr bevonatú, amely révén éjjel nem csak az Apple Watch tud megpihenni és feltöltődni az állványon, hanem akár az iPhone készülékünket is elhelyezhetjük is, és egy külön kábellel tölthetjük az óra alatti részen, karcmentesen pihentetve. (A termék alja szilikon réteggel van ellátva, így nem karcolja meg az értékes bútorzatot, amelyre elhelyezzük.) 

Az állvány az Apple Watch Magnetic Charging Cable beépítésére van optimalizálva, vagyis töltés a gyári kábel használata mellett lehetséges. A kábelt azonban ízlésesen el lehet vezetni a termékben, hogy csak az alján ágazzon ki az USB táp felé. A szakszerűen bepattintott mágneses töltőfejtől a kábelt a rudazatban el tudjuk vezetni, így teljesen rejtett marad a fehér színű kábel. 

Részletes technikai paraméterek

Részletes technikai paraméterek
Magasság: 85 mm
Szélesség: 83 mm
Mélység: 96 mm
Tömeg: 351 gramm
Kompatibilitás: minden Apple Watch készülékkel és minden gyári szíjjal
Dőlésszög: 40°