MacLocks Apple TV zárható falitartó

Zárható falitartó az Apple TV készülék aktuális, 4K generációjához, amely szabadon hagyja a csatlakozókat, kényelmes és biztonságos fali elhelyezést kínál, védve például a céges és irodai kivetítőnek használt készülékeket.

Ár: bruttó 18 990 Ft

Az Apple TV az otthoni szórakozás mellett számos cég számára nyújt hasznos szolgáltatásokat például prezentációk bemutatásakor a tárgyalóban vagy éppen az érkező ügyfelek várakozásának élvezetesebbé tételében egy váróban vagy hallban. A Mac gépek biztonságos rögzítésének specialistája, a MacLocks cég számos hasznos megoldásának egyike az Apple TV 4K termékekhez alkotott fali rögzítő megoldás, amely természetesen zárható is. 

A MacLocks Apple TV Security Mount egy 75 x 75 VESA rögzítő sablon szerint alkotott tartó megoldás, amelyet akár televízió hátoldalán, akár a csavarnyílások révén falon, íróasztal alján is elhelyezhetünk. Az egység masszív alumínium kialakítású - a fém szerkezet könnyű, ugyanakkor rendkívül erős is. Ennek köszönhetően nem csak stabil, de egy megfelelő számítástechnikai lakattal kiegészítve a standard lakatnyílása révén biztonságos tárolóként is szolgál. A konstrukció ideális akkor, ha például gipszkarton fal mögül ízlésesen elrejtve állnak ki a szakemberek a kábelekkel: a MacLocks Apple TV zárható falitartó szabadon hagyja a kábelek számára az utat, ugyanakkor a lakat alkalmazásával ellehetetleníti az Apple TV kihúzását és így eltulajdonítását. 

A falitartó révén például a falra szerelt televízió mögött is el tudjuk rejteni az Apple TV-t, de egy irodában, előadóteremben akár az asztal lapjának alsó részére is illeszthetjük. 

A csomag tartalmazza a biztonsági rögzítést kínáló lakatfejet is, amely az Apple TV kiemelését akadályozza. Ez egy rozsdamentes acél elem, amely belekapaszkodik a keretbe, és ha benn van, az Apple TV-t nem lehet kihúzni a keretből. Mi több, a gyártó szabadalmaztatott kábeltartó megoldása révén a lakatfej egyben a kábeleket is csapdába ejti, így azokat sem lehet elvinni - kihúzni ki lehet, de az Apple TV-től elválasztani nem. (A keret nyitott részének mindkét oldalán van lakat nyílás, így a lakat balra és jobbra is felrakható, illetve más gyártó lakatjával is használható.)

A MacLocks mellékelt lakatfeje mágneses és zárható rögzítő kábellel is összeköthető, ezáltal teljes mértékben akadályozva az eltulajdonítást.

A MacLocks Apple TV Security Mount kompatibilis az Apple TV 4K és az Apple TV harmadik és negyedik generációs modellekkel is.