Elago R2 Slim Case for Apple TV Remote szilikontok

Vékony, kellemes tapintású, leejtésnél is stabilan védő tok az Apple TV Remote aktuális generációjához.

Ár: bruttó 4990 Ft


Az Apple által 2021-ben bemutatott Apple TV Remote, más néven Siri Remote rendkívül népszerű termék lett, hiszen sokféle funkciót ellátó gombok kaptak helyet rajta, nincsen véletlenül megnyomható érintőfelület, és masszív alumínium alapanyagú a termék. 

Használata kényelmes, ám kecsessége és anyaga miatt fokozottan ki van téve annak a veszélynek, hogy elejtjük, anyaga okán pedig számos felületen meg tud csúszni, például kanapé zegzugaiba. Mindkét problémára megoldást mutatott be az Elago cég az R2 Slim Case nevű termékével, amely elegáns fekete vagy sötétben fluoreszkáló fehér színben simul a termékre!

Az Elago R2 Slim Case for Apple TV Remote látszólag egy egyszerű szilikontok, amely azonban sokkal többet nyújt ennél. A gyártó nem csak a kényelmes tapintás és stabil tartást lehetőségét építette bele a tokjába, hanem csuklópántot is biztosít a termékhez, amely révén könnyedén a kezünk ügyében tarthatjuk a távvezérlőt. A pánt 24 centiméter hosszúságú, vagyis elegendő a kényelmes viselethez. 

A szilikontokba könnyedén behelyezhetjük az Apple TV Remote terméket, amely gombjaihoz tökéletesen hozzáférünk, miközben a sarkak meg vannak erősítve, hogy a padlóval való találkozásnál tompítsák az ütődést. A távvezérlő USB-C vagy korábbi esetben Lightning csatlakozója szabad, és infravörös portja is nyitott, hogy a jelet továbbítani tudja az érintett készülékek irányába. 

A hófehér változat ráadásul a sötétben kékesen fluoreszkál, így könnyedén megtaláljuk akár egy világítás nélküli szobában is.