AIINO HeroPad játékvezérlő

Bluetooth alapú játékvezérlő a tvOS, iOS és iPad OS játékokhoz számos hasznos gombbal, illetve univerzális iPhone tartó elemmel.

Ár: bruttó 18 990 Ft

Az iOS, majd a tvOS rendkívül népszerű felületet nyújtottak a játékok használatára, az Apple pedig még komolyabb figyelmet fordított a területre az Arcade platform bemutatásával, ahol a felhasználók előfizetéses konstrukcióban férhetnek hozzá számtalan játék alkalmazáshoz többféle platformon. Megannyi játék esetén a használati élményt nagyban fokozza, ha egy dedikált vezérlő áll a rendelkezésünkre, amely segít a vezetésnél, mozgásnál, lövéseknél. E területre alkotta meg az AIINO a HeroPad nevű, Bluetooth alapú egységét, amely minden funkcióval rendelkezik, amelyet a területen elvárhatunk.

Az AIINO HeroPad a tvOS és iOS mellett természetesen az iPadOS és macOS rendszerekkel is kompatibilis, vagyis minden olyan eszközhöz csatlakoztathatjuk, amelyen a játékaink futnak. A gombok kialakítása a kezünk alá dolgozik, így akár kanyarodásról, főhősünk szétnézéséről, ugrásáról, bukfencéről, fegyvernem váltásáról vagy éppen virtuális repülőgépünk felszállásának vezérléséről van szó, biztos, hogy a szükséges gomb kezünkre áll. 

A piaci riválisokhoz képest újdonság, hogy az AIINO HeroPad iPhone és iPod touch megtartására alkalmas kiegészítővel is rendelkezik, amely segítségével a vezérlőn rögzíthető a készülék, ezáltal a kis kijelzős eszközökön még közelebbi a játékélmény, ám nem fedünk le a kijelzőből hasznos részleteket.

Az AIINO precíziós joystick párral látta el a vezérlőjét, amelyet hüvelyujjakkal rendkívül kényelmesen és magabiztosan tudunk kezelni. A vezérlőn lévő nyomógombok LED háttérvilágításúak, és eltérő színük révén éles akció közben is jól azonosíthatjuk őket.

A készülék beépített 600 milliamperórás akkumulátort tartalmaz, amely több óra használatot tesz lehetővé. Az újratöltést mikró-USB kábel biztosítja bármilyen USB forrásról, akár az iPhone gyári töltőjéről. 

Az AIINO HeroPad kompatibilis az Apple Arcade platform játékaival, illetve számos egyéb, az App Store-ból elérhető játékokkal is. Összesen több mint 800 különféle játékban használhatjuk. Izgalmas lehetőség, hogy külső alkalmazással a PlayStation játékokat is lehetőség van az iPhone felületén játszani, és természetesen az AIINO HeroPad segítségével vezérelni. 

AIINO HeroPad játékkontroller

Bluetooth alapú játék vezérlő a tvOS, iOS, iPad OS és macOS játékokhoz számos hasznos gombbal, illetve univerzális iPhone tartó elemmel. Apple Arcade kompatibilis, több mint 800 játékban való használat lehetőségével.
Termék részletei
Nincsen készleten, de rendelhető
Mennyiség:

14 952,76 Ft + áfa

Bruttó 18 990 Ft