Mophie Duál USB-C GaN falitöltők

45 Watt és 67 Watt összteljesítményű, fehér színű, duál USB-C kapuval rendelkező falitöltő megoldások.

Indulóár: bruttó 15 990 Ft-tól


A Mophie a gallium-nitrid (GaN) technológia méret csökkentő lehetőségeit kiaknázva kínál kis méretű, zavaró LED-fények nélküli, USB-C szabványú dupla töltő megoldásokat az Apple eszközök és kiegészítők kényelmes, egy konnektorból megvalósítható töltésére. A termékek egyike 45 Watt összteljesítményű, a másik pedig 67 Wattos.

Mindkét töltő esetén alapvető képesség, hogy egyetlen eszköz használata esetén képesek leadni az összes névleges töltési teljesítményt, vagyis ha csak egy eszközt töltünk, akkor akár 45 Watt vagy 67 Watt teljesítményt kapunk. Amennyiben az eszköz ennél kisebb teljesítményt igényel, természetesen a töltő képes csökkenteni az átadott teljesítményt. Vagyis Apple Watch, AirPods és más, kis teljesítménnyel töltődő eszközöket is tölthetünk a termékekkel. (Egy eszköz töltésekor a két USB-C kapu bármelyikét használhatjuk, vagyis nincsen meghatározva, hogy melyik tudja leadni a maximális töltést, mindkettő kapu alkalmas arra.)

A kisebb teljesítményt igénylő termékek közül kettőt is tudunk tölteni. Ilyen esetben a 45 Watt vagy 67 Watt alap esetben arányosan kerül körülbelül kettéosztásra, de ha az eszköz nem vesz fel ekkora töltést, akkor még mérsékeltebb teljesítménnyel való töltésre is módot ad akár az egyik, akár mindkét csatlakozó. 

A termék külső burkolata hófehér színű, akár 50%-ban újrahasznosított műanyagból készül, hogy a cég csökkentse a világban lévő műanyag hulladék mennyiséget. Az eszköz rendkívül takarékosan üzemel, mivel szerencsére semmiféle világító eleme nincsen, amely használaton kívüli időszakban is folytonos fogyasztást, melegedést generálna. Ez mindenképpen óriási előnye a terméknek. 

A mophie 45 Wattos és 67 Wattos duál USB-C GaN falitöltők megvásárolhatóak az iJoe.hu-tól.