Moshi Codex kéz- és válltáska

MacBook Pro modellekre készült, fekete vagy burgundi vörös színű, kényelmes fogantyúval ellátott, belül gumi sarkakkal kibővített védőtok.

Ár: bruttó 6990 Ft

A Moshi Codex elegáns kézitáskák a mobil Mac gépek méreteiben kínálnak elegáns és tartós szállító megoldást, amelyek viszonylag vékony kivitelben nyújtanak kellő védelmet a gépek számára. A termék a MacBook 12”, a MacBook Pro 13” és a MacBook Pro 15” méretében készül, ragyogó fekete és burgundi vörös színekben kapható. 

A kézitáska célja, hogy a gépet kényelmesen tudjuk szállítani, illetve esetleg a táskával együtt behelyezni egy utazótáskába vagy hátizsákba. A Moshi Codex megfelel ennek a célnak: belsejébe a Mac fér bele, és nincsenek egyéb, a méretet növelő paraméterek - a munkahelyünkről tárgyalni kiugrani, a kedvenc kávézónkba bemenni és ott dolgozni a Mac-en remek lehetőség ilyen formában, hiszen ezekre a helyekre hagyományosan nem kell videó adaptereket és töltőt magunkkal vinni, viszont a táskánk elegáns és biztonságos szállítása alapvető igény. Ráadásul a Moshi Codex használható úgy, hogy felnyitjuk a Mac-et olyan módon, hogy a táskában van, és így kellő takarás is biztosított a nagy értékű gép számára. A táska felső lapján átlátszó kijelző akasztó található, míg az alsó oldalán a sarkok közelében gumitalpak vannak, amely révén némileg elemelkedik a gép, tehát a táska felülete nem szigetelésként funkcionálva forrósítja a gépet, hanem egy vékony légréteget engedve lehetővé teszi a szellőzést. 

A Moshi Codex páratlan eleganciára törekszik a kialakításával, amelyet a formavilág és színválasztás mellett a bőr alkalmazásával ér el. Annak érdekében, hogy napjaink természetbarát elvárásaihoz igazodjon, a gyártó növényi eredetű bőrt (úgynevezett vegán bőrt) használ, így egyetlen állat sem sérül meg a táska elkészítésének érdekében. A vegán bőr a valódi bőr pozitív tulajdonságaival rendelkezik: ruganyos és tartós, illetve minimális kopásával patinássá válik, és nem a műbőr tulajdonságait veszi át, mint a szétpattogás és töredezés. 

A szép külsőnek része az erős fogantyú, amely masszívan hozzá van erősítve a táska testéhez. Halványbarna színe mindkét színárnyalatú táskát jellemzi. 

A Moshi Codex belseje Viscotex emlékezőhabos szivacs, amely jól elnyeli a gépet érő esetleges ütéseket, megnyomódásokat. A tok kétkocsis cipzárral csukható össze, amelyet szintén vékony réteg választ el a géptől, hogy a cipzár ne okozhasson karcolást. 

A Moshi Codex megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől háromféle méretben és kétféle színben. 

Moshi Codex 12" kézi táska - fényes feketeAkció

A MacBook 12" Retina modellek szállítására szánt elegáns vegán bőr alapanyagú kézi táska a Moshi cégtől.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

5503 Ft + áfa

Bruttó 20 000 Ft

Bruttó 6990 Ft