AM Labs optikai hang kábel

Rugalmas bevonatú digitális hang kábel S/PDIF csatlakozó felülettel mindkét végén. 1,5 méter hosszúságban, fekete színben.

Ár: bruttó 5 000 Ft

A legjobb minőségű hangátvitel a számítógép felől a hangtechnika irányába digitálisan, optikai audió kábelen keresztül történik. A minőségi erősítők, mint a Harman/Kardon AVR sorozata évek óta képes arra, hogy optikai kábelen keresztül fogadja a hangot, az Apple TV előző generációi szintén rendelkeztek optikai kimenettel, így ha nem HDMI-n küldjük a hangot, mindenképpen szükségünk van egy optikai hang kábelre is. 

Az AM Labs cég sok más mellett erre a területre is kínál rendkívül igényes kivitelű kábelt, mégpedig az AM Labs Digital  Audio kábel néven a piacra bevezetett produktummal. A termék zsenialitása már abban is megmutatkozik, hogy nem korlátozza a felhasználást egy-egy termékre: könnyedén köthető össze régebbi Mac Pro munkaállomás és a 4K előtti Apple TV S/PDIF kimenetével, külön megvásárolható adapterek révén pedig akár vékonyított Toslink csatlakozóba is dugható, mint ami az egykori AirPort Express WiFi bázis, és az összes többi, digitális kimenettel rendelkező Mac-en is található volt. (Az Apple termékvonalán optikai hang csatlakozó volt a legutolsó szériás PowerBook 15" és 17", a 2006-2012 közötti MacBook Pro és MacBook modelleken, az iMac G5 és 2006-2012. között megjelent Intel alapú iMac gépeken, illetve a Mac mini Intel processzoros változatain 2006. és 2012. között.)

Az AM Labs optikai kábele veszteség és torzítás mentesen képes a hanganyagot átküldeni egyik eszközről a másikra, így különösen kívánatos az igényes zenehallgatók számára. A gyártó ügyelt arra, hogy a fejek masszívak és ellenállóak legyenek, így azok alumíniummal vannak megerősítve, a fejek illesztései szintén nagy odafigyeléssel lett kialakítva. A könnyedén lepattintható adapterek illesztése stabil, leválasztásuk ugyanakkor kényelmes, könnyed. A kábel fekete színű külseje úgynevezett kígyóbőr bevonattal van ellátva, amely természetesen nem állati eredetű, csupán azt a hatást és szilárdságot idéző masszív, de ruganyos műanyag.

Köszönhetően az üvegszálas optikai kábelnek, akár tömörítetlen hanganyagot is küldhetünk tökéletes tisztaságban a kábelen keresztül. A végek érintkező felületei arany bevonatúak, hogy a legkevésbé tudjanak kopni és korrodálódni. 

Az AM Labs Digital Audio kábel 1,5 méter hosszúságú. 

AM Labs optikai hang kábel (1,5 méter)

Rugalmas bevonatú digitális hang kábel S/PDIF csatlakozó felülettel mindkét végén. 1,5 méter hosszúságban, fekete színben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 937,01 Ft + áfa

Bruttó 5 000 Ft