LMP 16-portos USB töltőállomás

200 Watt összteljesítményű, 16 darab USB porttal szerelt töltőállomás nagy mennyiségű iOS eszköz intézményi vagy céges töltésére.

Ár: bruttó 49 990 Ft

A svájci LMP elsősorban a céges és intézményi felhasználók számára alkotta meg a nagy teljesítményű, 16 porttal ellátott USB töltőállomását, amely segítségével egyszerre egy csoport iPad, iPhone vagy bármilyen USB-ről tölthető eszköz látható el megfelelő teljesítményű töltéssel. A termék jóvoltából központosított helyen, egyetlen hálózati kapcsolatról oldható meg számos eszköz gyors és szakszerű feltöltése, hogy a bevetésnél biztosan rendelkezésre álljanak a készülékek. 

Az LMP 16 Port USB Charger termék fekete színű, fém kivitelű megoldás, amely 200 Watt teljesítményű, integrált tápegységet tartalmaz, és vastagságának arra is ügyeltek, hogy 1U méretű legyen, azaz beférjen a szabványos rack szekrényekbe, amennyiben ilyenben tárolja elzárva a cég az iPad készülékeit. 

Az LMP 16 Port USB Charger minden egyes USB-A kapuja 2,4 Amper áramerősségű töltést biztosít, vagyis az iPad modellek által elvárt töltést is garantálja, a gyárival azonos sebességgel képes feltölteni az iPad készülékek akkumulátorát. Természetesen egyidejűleg képes mind a 16 eszközt tölteni, a töltésről pedig LED fény tájékoztat. A 200 Watt összteljesítmény azt is jelenti, hogy portonként az iPad modellek mellé biztosított 12 Wattos falitöltőnek megfelelő teljesítményt adja le az eszköz. 

Az elegáns fém kivitelű termék fekete színű, vagyis nem csak hasznos, hanem letisztult is a látványa. A termék beépített tápja többféle feszültséget támogat, így 115 Volttól 230 Voltig használható, köszönhetően a Power Rocker feszültségváltónak, amelyet a gyártó alkalmaz. 

Megfelelőség: CE, FCC, RoHS
Tömeg: 2,5 kilogramm
Méret: 440 x 150 x 44,5 milliméter (talpak nélkül)
Üzemi hőfok: 0-70° C között

Az LMP 16 Port USB Charger termékhez használható bármely minősített töltőkábel, az iPad és iPhone modellek saját USB-A Lightning kábele, vagy más, akár rövid kivitelű megoldások is. 

Az LMP 16 Port USB Charger állomás megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.