Apple 12 Wattos falitöltő [mgn03zm/a]

Emelt teljesítményű falitöltő cserélhető töltőfejjel az iPad és iPhone modellek töltésére.

Ár: bruttó 9990 Ft

A Retina kijelző fogyasztása lényegesen nagyobb, mint a klasszikus kijelzőké, ezért aztán az Apple a Retina kijelzős iPad modelljeibe jóval nagyobb teljesítményű akkumulátort épített. Ezen akkumulátor töltésére immáron a cég 12 Wattos töltőt szállít a dobozban, amely alkalmas arra, hogy a gyárilag ígért 4 óra alatt feltöltse a Retina kijelző negyedik generációs iPad akkumulátorát. 

Az Apple 12 Watt iPad falitöltője gyárilag jár a termék mellé, de természetesen utólag is megvásárolható, amennyiben több helyen is szeretnénk töltőt rendszeresíteni. A töltő hatalmas előnye, hogy a feje cserélhető, így ha utazunk a világban, elég csak az Apple-féle lehúzható fejeket cserélnünk, nem kell adaptereket és másik töltőt vásárolni. Hátoldalán egy standard USB csatlakozó található, amely alkalmas bármely iPad, iPad mini, iPhone vagy iPod modell töltésére. (A kisebb teljesítményű akkumulátorral rendelkező termékek természetesen csak a teljesítménynek megfelelő töltést fognak felvenni, vagyis a nagyobb teljesítményű töltő nem fog kárt tenni az akkumulátorukban, és nem is fogja gyorsabban tölteni őket.) 

Az iPad természetesen tölthető gyengébb töltővel is, de mind a Mac USB kapujáról, mind pedig más eszközök 5 Wattos töltőjéről látványosan lassabban fog feltöltődni. Ez nem hibája az akkumulátornak, csupán egy fizikai tulajdonsága az eszköznek. 

Az iPad 12 Wattos falitöltő megvásárolható az iJoe.hu-tól. [mgn03zm/a]

(A csomag a töltőt és az európai töltőfejet tartalmazza. A töltőkábel külön vásárolható meg.)