FiiO JD7 IEM fülhallgató

Rozsdamentes acélból készült, dinamikus meghajtóval szerelt fülhallgató MMCX csatalakozóval és ezüst bevonattal ellátott réz kábellel

Ár: bruttó 34 990 Ft

A FiiO termékei kimagasló minőséget képviselnek a hordozható eszközök piacán, ezt számos szakmai elismerés (pl. EISA, iF, RedDot díj) bizonyítja. A FiiO által birtokolt Jade Audio márkajelzést azok a termékek kapják, amelyeknél kifejezett cél volt a termék minőségéhez képest nagyon alacsony ár. A JD7 fülhallgató ár/érték aránya is kiváló.

A JD7 fülhallgató háza 316L típusú, rozsdamentes acélból készült, ami tartós és elnyűhetetlen, a JD7 megjelenése mégis elegáns, letisztult. (Ezt az anyagot orvostechnikai eszközök gyártásához is használják.)

kétrétegű tokban dupla mágneses áramkör teljesít szolgálatot: Egy külső és egy belső mágneses áramkör által együttesen létrehozott mágneses mező megnövelt fluxus sűrűsége nagyobb intenzitással, mágis kevesebb erőlködéssel mozgatja meg a membránt, mint a megszokott megoldások. A ház kialakítása csillapítja a nemkívánatos rezonanciákat, így a hangok tisztán, telt basszussal szólalnak meg.

A JD7 egyedi, mágneses vezetőképesség fokozó megoldása akár 1 Tesla fölé is emelheti a fluxust. Ennek eredményeként a JD7 érzékenysége 108 dB, amit akár egy átlagos telefon is könnyedén meg tud hajtani. 

10 mm-es, félkristályos poliuretán membrán gyors és pontos, a teljes frekvencia spektrumban tiszta hangzást eredményez.

A JD7 frekvencia görbéjét a Harman diagramhoz hangolták a FiiO hangmérnökei. (Sean Olive szakértő csapata szerint a Harman görbe nyújtja az ideális hangzást.)

A házak félig nyitott kialakítása a kiegyensúlyozottabb hangzás mellett a dobhártya védelmét is szolgálja,  kisebb hangnyomás éri így az egyik legérzékenyebb érzékszervünket.

A hangszórókhoz MMCX csatlakozóval csatlakozó kábel ezüst bevonattal ellátott, monokristályos rézből készült vezetőszálakból áll. A kábel másik végén egy 3.5 mm-es jack csatlakozó van.

A csomagban mellékelt HS18 fülilleszték készlet 0.4 mm vastagságú szilikonból készült. Nagyon komfortos, szinte észrevehetetlen viselést biztosít.

Ha már nem használjuk az JD7-et, akkor eltehetjük azt a mellékelt FiiO HB1 tároló dobozba, amely kellő védelmet nyújt a fülhallgatónak akár egy hátizsákban is.

A JD7 fülhallgató kiváló hangminőségét a Japan Audio Society HiRes Audio minősítéssel jutalmazta.

A csomag tartalma:

  • JD7 fülhallgató kábellel

  • Fülilleszték készlet

  • FiiO HB1 tároló doboz

  • MMCX szétszedő eszköz

A FiiO JD7 fülhallgató megvásárolható az iJoe.hu AAR és FiiO szaküzlettől.

A gyártó oldala:

https://www.fiio.com/jd7

FiiO JD7 dinamikus IEM fülhallgatóÜzletünkben kipróbálható

Kiváló ár/érték arányú dinamikus fülhallgató a gyártó Jade Audio termékvonaláról.
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

27 551 Ft + áfa

Bruttó 34 990 Ft


Részletes technikai paraméterek

Teljesítmény: 100 mW
Frekvencia átvitel: 20 Hz - 40 kHz
Impedancia: 32 Ω
Hangkeltő: 10 mm-es PU membrán
Érzékenység: 108 dB/mW
Tömeg: 8.3 gramm kábel nélkül
Kábel hossza: 120 cm
Csatlakozók: 3.5 mm, MMCX