FiiO FD1 IEM fülhallgató

Berillium bevonatú dinamikus membránokkal készült hallójárati fülhallgató cserélhető kábellel, kéttűs csatlakozással.

Ár: bruttó 27 990 Ft


Berillium bevonatú membránokkal eddig főleg a legdrágább fülhallgatókban találkozhattunk. Az FD1 kedvező árfekvésével mindenkinek elérhetővé tesszük a berillium felemelő hangzását.

A FiiO FD1 berillium bevonatú, 10 mm átmérőjű membránja vékony, erős és rugalmas. A mély hangokat is kellő dinamikával szólaltatja meg, és a magasakat is tisztán adja vissza.

A membrán mozgatásáért a szokásos egy mágnes helyett két mágnes felel, hihetetlen erőt adva a membránnak a zenei hangok megszólaltatásához.

Az FD1 celluloid házán két nyomáskiegyenlítő nyílást található. Ezek segítenek megelőzni a membrán mozgatásakor keletkező túlnyomásból adódó torzításokat.

Az FD1 áttetsző háza csodálatos és nagyon könnyű. Az FD1 hangszóróinak tömege mindössze 4.5 gramm oldalanként. 

Ráadásul a csomagból kiválaszthatjuk az ízlésünknek és a hallójáratunknak leginkább megfelelő fülillesztékeket, amelyeket az aranyozott hangcsövekhez illeszthetünk.

Az egykristályos réz kábel torzításmentesen viszi át a hangokat  A kábel 4 ere összesen 120 elemi szálból áll. 

A kábel egyik végén egy aranyozott jack csatlakozó található, a másik végén kéttüskés csatlakozókkal illeszkedik a kábel a hangszórókhoz. Ha később bármilyen okból ki szeretnénk cserélni a kábelt, a hangszórókat így akkor is tovább használhatjuk.


Ha már nem használjuk az FD1-et, akkor a fülillesztékekkel együtt elrakhatjuk azt a HB1 dobozba, amely kellő védelmet nyújt a fülhallgatódnak akár egy hátizsákban is.

A FiiO FD1 a kiváló hangminőségéért megkapta a Japan Audio Society-től a megtisztelő HiRes Audio minősítést.

Az FD1 fülhallgató megvásárolható az iJoe.hu AAR és FiiO referencia üzlettől!

A gyártó oldala:

https://www.fiio.com/fd1

A csomag tartalma

  • FiiO FD1 fülhallgató kábellel

  • 7 pár fülilleszték

  • HB1 tároló doboz