FiiO FA9 IEM fülhallgató

Csúcsminőségű fülmonitor oldalanként hat darab Knowles lengőnyelves hangkeltővel

Ár: bruttó 229 990 Ft

A FiiO fülhallgató specialistái hosszas fejlesztő munkával ismét csodát alkottak. A FiiO FA9 fülhallgató gyémánt mintázatú, átlátszó hangszóró házában látható mindaz, amitől az FA9 annyira szépen szól:


1. Oldalanként hat darab Knowles lengőnyelves hangkeltő

A Knowles Electronic cég 1954. óta foglalkozik miniatűr hallókészülékekkel. 2007-ben mutatták be a prémium fülhallgatókhoz létrehozott, lengőnyelves hangkeltőik első példányait, és azóta folyamatosan tökéletesítik a hangkeltő modelleket.

A FiiO FA9-ben elhelyezett, oldalanként 3-3 pár (tehét összesen 12 darab) hangkeltő a FiiO és a Knowles folyamatos együttműködésének eredménye. A mélyeket megszólaltató Knowles 31618 pár, a közepek tisztaságáért felelős két 33877, és a magasak gazdag és részletező hangzásáért dolgozó 31736-os hangkeltők tökéletes hangverseny érzést varázsolnak füleinkbe.

2. Négyutas hangváltó (crossover) 

Az ultra precíz, kis fogyasztású alkatrészekből álló áramkör irányítja a különböző hangfekvésű hangokat a megszólaltatásukhoz legjobban illeszkedő hangkeltőkhöz.

3. Gondosan tervezett hangcsövek

A FiiO FA9-ben oldalanként 80.6 milliméter összhosszúságú hangcső rendszer segíti az interferenciamentes megszólalást. A cső szakaszok hosszát a különböző hangszínek hullámhosszaihoz optimalizálták a FiiO fejlesztői, hogy a hangcsövek akusztikai filterként kiszűrjék a nemkívánatos zajokat.

4. Hangzás beállító kapcsolók

A hangszórók házain elhelyezett kapcsolókkal tovább finomíthatjuk a kívánt hangzást: Hangsúlyosabbá tehetjük a közép tartományt, bekapcsolhatjuk a basszus kiemelést, és kiválaszthatjuk a lejátszóhoz leginkább illeszkedő impedancia szintet.

A lejátszó fülhallgató kimenetéhez az aranyozott, L alakban hajlított, 3.5 mm-es jack csatlakozóval csatlakoztathatjuk a fülhallgatót. Az FA9 vezetéke ezüstözött, egykristályos rézből készült. A nyolceres vezeték bevonata rugalmas és tapadásmentes: nem kell hosszú perceket töltenünk az összekuszálódott fülhallgató használhatóvá tételével, az mindig készen áll a bevetésre.

A kábelhez szétpattintható MMCX csatlakozóval kapcsolódnak a hangszórók. Ha a lejátszó vagy erősítő/DAC szimmetrikus kimenetéhez szeretnénk csatlakoztatni a FiiO FA9 fülhallgatót, akkor választhatunk a FiiO szimmetrikus csere kábelei közül.

A negyedik generációs, precíziós DLP 3D nyomtatással előállított, gondosan formatervezett hangszóró házak orvosi műgyantából készültek. A bőrbarát anyag később sem színeződik el, és nem okoz irritációt hosszabb zenehallgatás alatt sem.

A hallójáratunkhoz és ízlésünkhez megfelelő, legkényelmesebb megoldás megtalálásához kipróbálhatunk többet is a csomagban megtalálható 15 pár fülillesztétkek közül!

A FiiO FA9 biztonságos tárolásához két tok található a csomagban: a kemény tok az asztal dísze lehet, de egy táskában is remek szolgálatot tehet. A puha tok szinte észrevétlenül simul a zsebünkbe.

A FiiO FA9 fülhallgató megvásárolható az iJoe.hu AAR és FiiO szaküzlettől.


A csomag tartalma

- FiiO FA9 fülhallgató lecsatolható kábellel
- 15 pár fülilleszték
- FiiO HB3 tároló doboz
- Vízlepergető, neoprén tok
- Tisztító ecset
- FiiO SK-01 mágneses kábel rendező