Just Mobile Apple Watch óraszíjak

Páratlan anyag- és kiviteli minőségű óraszíjak a dán gyártó kínálatából titán és karbon alapanyagból.

Indulóár: bruttó 29 990 Ft-tól


A Just Mobile dán tervező mérnökei számos nagyszerű produktumot alkottak már alumíniumból, de az Apple Watch Ultra szériához bemutatott szíjaknál egyrészt azt a meghatározó anyagot, a titánt választották, amely az órát is meglepően könnyeddé és különösen robusztus megjelenésűvé teszi, másrészt a csúcskategóriás kerékpárok és luxusautók világából ismert szénrost szövetet, amely szintén masszív, mégis légkönnyű. Ezekből az anyagokból pedig olyan óraszíjakat alkottak, amelyek valóban páratlanok a piacon mind anyagukban, mind pedig megjelenésükben.

A Just Mobile Apple Watch szíjakat a gyártó az életérzés és a titán színe kapcsán az Apple Watch Ultra modellekhez kínálja, de a kompatibilitás okán az Apple Watch 45 mm-es, 44 mm-es és 42 mm-es változataival is kompatibilis, vagyis az Apple Watch aktuális, régebbi, illetve SE verzióihoz is használhatjuk őket.

A szíjak a dán gyártótól megszokott tökéletes kivitelűek, és a háromféle megoldás eltérő illesztési mintázattal nyűgözi le a viselőjét: az egyik példány az Apple láncszemű szíjhoz hasonlatosan, de kisebb szemekből épül fel, és titán kivitelű, így színben tökéletesen passzol az Apple Watch Ultra modellekhez, jól mutat azonban az alumínium órákkal is. A termék az Apple által is használt kettes fokozatú titánból készül, vagyis rendkívül ellenálló. A csatt szintén az Apple által is alkalmazott 316L rozsdamentes acél alapanyagot használja. A megjelenés tartósságát egy, a gyártó által „gyémántszerű bevonatnak” nevezett szénrost réteg biztosítja, amely a titán külsejére kerül. Az óraszíj rögzítése a csuklónk órával ellentétes oldalán történik, és oldal irányból pattintható ki, így szétnyitva is zárt kört képez.

A második típus színben szintén a titán árnyalatát követi, mintázata azonban összetettebb, érdekesebb, illesztése a csuklónk órával ellentétes oldalán történik acél csattal, így szintén stabil viseletet és könnyű felvételt biztosít. Természetesen mindegyik szíjból lehetőségünk van a csuklónk méretéhez igazítva szemeket kiszedni. Ehhez a gyártó mellékelt egy eszközt is.

A harmadik, fekete árnyalatú szíj több szempontból is a legkülönlegesebb darab: a szíj valószínűtlenül könnyű, köszönhetően a szénrost (carbon fiber) alapanyagnak, amit a kerékpáros világban karbonnak rövidítenek. A szénrost előnye - ezért is jelent meg a profi kerékpározás világában - éppen az, hogy elképesztően könnyű, miközben erőssége, hajlítási szilárdsága és szakítószilárdsága hasonló. Ennek oka, hogy a szénrost sűrűsége 70%-kal alacsonyabb, mint az acél sűrűsége. A rozsdamentes acél 7,8 gramm/köbcentiméter, míg a szénrost 1,6 gramm/köbcentiméter sűrűségű. Ezt érzékelhetjük is, amikor a kezünkbe vesszük a Just Mobile fekete színű, szénrost alapanyagú szíját, amely szinte súlytalan. Míg a hasonló megjelenésű titán szíj 75,5 gramm tömegű, addig az ugyanakkor szénrost szíj tömege 35,4 gramm, amelynek egy részét az azonos acél kivitelű csatt adja. A szénrost további előnye, hogy izgalmas mintázata van, amely révén extra kidolgozás nélkül is különleges megjelenésű a szíj.

Bármely modell igényes választást jelent kiváló alapanyagból akár az Apple Watch Ultra, akár a nagyobb méretű eltérő típusú Apple Watch modellek számára. A szíjak az Apple Watch-hoz hasonlatosan vízállóak, mindenféle használati körülmény között állnak rendelkezésünkre. Bár az Apple Watch Ultra modell elsősorban sport felhasználásra készül, ezek a szíjak dinamikus eleganciát is biztosítanak a termékhez.

Just Mobile DLC Coating Titanium Apple Watch Band

Titán alapanyagú, gyémánt keménységhez közelítő minőségű szénrost bevonatú óraszíj az Apple Watch Ultra, illetve az Apple Watch 45 mm, 44 mm és 42 mm kijelző átlóval rendelkező, nagyobb példányaihoz.

Alapanyag: másodosztályú titán szíj, 316L rozsdamentes acél rögzítő felüeltek
Tömeg: 75,5 gramm
Hossz: 198 mm (Apple Watch Ultrával együtt 237 mm, vagyis maximum ekkora kerületű csuklóra illeszkedik)
Kényelmesen illeszkedik 160-237 milliméter közötti kerületű csuklóra
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

23 614 Ft + áfa

Bruttó 29 990 Ft

Just Mobile Titanium Apple Watch Band

Titán alapanyagú és a fém nyers megjelenését kínáló, színben a titán órához kiválóan illeszkedő óraszíj az Apple Watch Ultra, illetve az Apple Watch 45 mm, 44 mm és 42 mm kijelző átlóval rendelkező, nagyobb példányaihoz.

Alapanyag: másodosztályú titán szíj, 316L rozsdamentes acél rögzítő felüeltek
Tömeg: 63,2 gramm
Hossz: 190 mm (Apple Watch Ultrával együtt 229 mm, vagyis maximum ekkora kerületű csuklóra illeszkedik)
Kényelmesen illeszkedik 150-229 milliméter kerület közötti csuklóra
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

23 614 Ft + áfa

Bruttó 29 990 Ft

Just Mobile Carbon Fiber Apple Watch Band

A dán Just Mobile cég szénrost alapanyagú, elegáns kivitelű, rendkívül könnyű óraszíja az Apple Watch Ultra, illetve Apple Watch 45 mm, 44 mm és 42 mm kijelző átlóval rendelkező nagyobb modelljeihez.

Alapanyagok: 1K Carbon Fiber (szénrost) alapanyagú szíj, 316L rozsdamentes acél rögzítő csatoló
Tömeg: 35,4 gramm
Hossz: 185 mm (Apple Watch Ultrával együtt 224 mm, vagyis maximum ekkora kerületű csuklóra illeszkedik)
Kényelmesen illeszkedik 150-215 milliméter kerület közötti csuklóra
Termék részletei
Azonnal átvehető
Mennyiség:

31 488 Ft + áfa

Bruttó 39 990 Ft