Elago W3 Vintage Mac Night Stand

A '80-as éveket meghatározó klasszikus Macintosh megjelenésű Apple Watch tartó szilikon alapanyagból, az Apple mágneses töltőkábel befogadására, és az óra Night Stand Mode-ban való töltésére.

Ár: bruttó 6 000 Ft

Vannak olyan termékek, amelyek nem csak funkciójukban, hanem megjelenésük okán is kedvelt és nélkülözhetetlen részévé válnak a mindennapjainknak. Az Elago cég W3 Vintage Mac Night Stand nevű Apple Watch tartó állványáról bátran jelenthetjük ki, hogy az utóbbi évek legviccesebb, mégis teljesen funkcionális és hasznos kiegészítőjét képezi. 

Az Apple Watchéjjeli töltése elkerülhetetlen, ha egész nap használni kívánjuk. Ezt a „hátrányt” az Apple igyekezett előnnyé kovácsolni, és megalkotta a Night Stand Mode nevű funkciót, amikor is az Apple Watch az éjjeli szekrényeket uraló, jellegzetesen fekete alapon LED fénnyel világító órák stílusát idézve mutatja az időt, ha a tartó felületük megrezzen. Ebben az állapotban az Apple Watch vízszintesen fekszik, tehát oldalra van fordítva. Ezt nem minden Apple Watch állvány tudja, ám az Elago igen korán felismerte az erre vonatkozó igényt, és olcsó szilikon formákat kínált arra a célra, hogy az óra gyári kábelével éjjeli állványokat hozhassunk létre. 

Ebbe az irányzatba illeszkedik az Elago W3 Vintage Mac Night Stand nevű állvány, amely pont olyan, mint egy korabeli klasszikus öreg Mac, ráadásul a Night Stand Mode zöld LED-fénye is remekül illeszkedik a stílusba, hogy tökéletes legyen a mosoly az arcunkon, és persze a kapcsolódó élmény. 

Az Elago W3 Vintage Mac Night Stand egyaránt alkalmas a 38/40 mm-es és a 42/44 mm-es órák befogadására. Elég stabil ahhoz, hogy a nehezebb láncszemű szíjat is elbírja, ne csak a könnyebb szilikon- és szőtt szíjakat. Az eszközbe a „kijelzőtől” indítva kell befűznünk az Apple Watch mágneses töltőkábelt - akár az óra dobozából származó példányt, akár egy külön vásárolt modellt. (Az Elago csomag természetesen nem tartalmazza a nála kétszer drágább Apple kábelt.) 

Ezt követően az órát bármikor beleállíthatjuk a tartóba, és ha megbökjük az asztalt, máris felvillan a monokróm zöld óra az Apple Watch kijelzőjén, amely görbülete révén még inkább hajaz a klasszikus öreg Mac megjelenésére, (amelynek egyébként úttörő módon színes kijelzője volt). 

Az Elago W3 Vintage Mac Night Stand a megjelenése miatt már csak a poén kedvéért is jogos befektetés, de mint zseniálisan funkcionális termék, hasznos lehet bármely Apple Watch tulajdonos számára. 

Az Elago W3 Vintage Mac Night Stand megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

Elago W3 Vintage Mac Night Stand - bézs

Öreg Mac megjelenését idéző, szilikon alapanyagú állvány, amelybe az Apple Watch mágneses töltője befűzhető.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

4 724,41 Ft + áfa

Bruttó 6 000 Ft

Elago W3 Vintage Mac Night Stand - fekete

Öreg Mac megjelenését idéző, szilikon alapanyagú állvány, amelybe az Apple Watch mágneses töltője befűzhető.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

4 724,41 Ft + áfa

Bruttó 6 000 Ft