iRig Mic kondenzátormikrofon

Interjú készítéshez, hangfelvételek alkotásához, vokális gyakorláshoz remekül használható, kézreálló, több erősítési funkciót tartalmazó kondenzátormikrofon hordtokkal.

Ár: bruttó 18 990 Ft

Újabb kiváló funkcióval egészíthetjük ki iOS alapú eszköztárunkat az IK Multimedia iRig Mic nevű terméke révén, amely egy professzionális mikrofon az iPhoneiPod touch és iPad által körülírt munkafelületre. Az Apple iOS eszközeinek hangfelvételi képességét kiegészítő műszer a gyártó saját, ingyenes szoftverei révén sokoldalúan használható hangfelvételi igényeinknek megfelelően. 

Az IK Multimedia iRig Mic eszköze az első kondenzátormikrofon kifejezetten a mobil eszközökhöz, amely az iPad/iPhone/iPod touch fülhallgató csatlakozóját használva egyrészt bejuttatja a hangot az eszközbe, másrészt egy további minijack csatlakozóval kimenetet is biztosít,amely révén a felvételt élőben, nagyon alacsony késéssel vissza is tudjuk hallgatni - vagy például rögzítés mellett effektelve van módunk külső hangszórón megszólaltatni egy ének produkciót. Az iRig Mic mikrofon segítségével bárhol készíthetünk interjút, vagy rögzíthetünk énekhangokat, beszélgetést, felvehetünk egy beszédet vagy előadást. Az iRig Mic egy többirányú kondenzátor-elektrolit mikrofon kapszulára épül, amely közeli és távolabbi hangforrások esetén is megfelelő minőségű rögzítést tesz lehetővé.Az alumínium alapanyagú fogantyú szabványos méretű, és gumírozott, így kellemes fogása mellett bármely standard állványban is elhelyezhető. Az eszközön háromállású kapcsoló is található, amely az erősítő beállítást szolgálja: alacsony, közepes és magas hangerejű forrásokat tud fogadni, amely révén elkerülhetjük a túlságosan halk, nagy alapzajjal rendelkező, vagy éppen a túlvezérelt felvételeket is. 

Az iRig Mic elhelyezhető bármely szabványos mikrofon állványon, köszönhetően szabvány vastagságának. A csomag tartalmaz egy kis műanyag egységet, amely révén az állványra helyezhetjük. 

Az IK Multimedia kettő szoftvert kínál az iRig Mic használatához: az Amplitube eszköz elsősorban a hangszeres muzsika feldolgozására és effektelésére szolgál, de hangfelvételek készítésére is alkalmas, míg a VocalLive program (szintén ingyenes) az énekhangok élőben történő effektelésére használatos - ideális eszköz dalszövegíróknak, gyakorló énekeseknek, akik szeretnék finomítani a hangjukat. Az iRig Mic ezen túlmenően támogatja az összes hangfeldolgozó alkalmazást, amely az iOS alatt fut, így a GarageBand programot is. 

Az iRig Mic meglepően jó minőségű, tiszta hangot képes rögzíteni, az ingyenes, az App Store-ból letölthető VocalLive program segítségével pedig effektelés mellett alkalmazhatunk olyan szűrőket, mint a túl erős sz hangot erejének csökkentése. A VocalLive révén akár több effektus együttes hatását is alkalmazhatjuk, köszönhetően az iPadiPhone és iPod touch meggyőző audió teljesítményének. 

Az iRig Mic kiváló előnye, hogy tökéletesen mobil megoldás, ezáltal szinte bármilyen helyszínre el tudjuk vinni olyan mobil eszközzel - iPhone vagy iPod touch -, amely szintén nem foglal sok helyet, és szinte mindig nálunk van. 

Az IK Multimedia iRig Mic termékének használatához iTunes kontó szükséges, a termékhez készített szoftverek csak az iTunes App Store-ból tölthetők le. Az eszköz kompatibilis az iOS 4.2-vel működő iPhoneiPod touch és iPad készülékekkel. 

iRig Mic kondenzátormikrofon Akció

Interjú készítéshez, hangfelvételek alkotásához, vokális gyakorláshoz remekül használható, kézreálló, több erősítési funkciót tartalmazó kondenzátormikrofon hordtokkal.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

14 952,76 Ft + áfa

Bruttó 23 000 Ft

Bruttó 18 990 Ft