iRig Mic kondenzátormikrofon

Interjú készítéshez, hangfelvételek alkotásához, vokális gyakorláshoz remekül használható, kézreálló, több erősítési funkciót tartalmazó kondenzátormikrofon hordtokkal.

Ár: bruttó 12 990 Ft

Páratlanul hasznos funkcióval egészíthetjük ki iOS alapú eszköztárunkat az IK Multimedia iRig Mic nevű terméke révén, amely egy professzionális mikrofon az iPhoneiPod touch és iPad által körülírt munkafelületre. Az Apple iOS eszközeinek hangfelvételi képességét kiegészítő műszer a gyártó saját, ingyenes szoftverei révén sokoldalúan használható hangfelvételi igényeinknek megfelelően, és természetesen működik az iOS rendszerben lévő beépített alkalmazásokkal is. 

Az IK Multimedia iRig Mic eszköze az első kondenzátormikrofon kifejezetten a mobil eszközökhöz, amely a korábbi iPad/iPhone/iPod touch meglévő fülhallgató csatlakozóját, illetve az utóbbi évek modelljei esetén a külön megvásárható Lightning 3,5 mm minijack adapter, vagy az iPad Pro és iPad Air termékek esetén az USB-C 3,5 mm minijack adaptert használva egyrészt bejuttatja a hangot az eszközbe, másrészt egy további minijack csatlakozóval kimenetet is biztosít, amely révén a felvételt élőben, nagyon alacsony késéssel vissza is tudjuk hallgatni - vagy például rögzítés mellett effektelve van módunk külső hangszórón megszólaltatni egy ének produkciót. Az iRig Mic mikrofon segítségével bárhol készíthetünk interjút, vagy rögzíthetünk énekhangokat, beszélgetést, felvehetünk egy beszédet vagy előadást. Az iRig Mic egy többirányú kondenzátor-elektrolit mikrofon kapszulára épül, amely közeli és távolabbi hangforrások esetén is megfelelő minőségű rögzítést tesz lehetővé.Az alumínium alapanyagú fogantyú szabványos méretű, és gumírozott, így kellemes fogása mellett bármely standard állványban is elhelyezhető. Az eszközön háromállású kapcsoló is található, amely az erősítő beállítást szolgálja: alacsony, közepes és magas hangerejű forrásokat tud fogadni, amely révén elkerülhetjük a túlságosan halk, nagy alapzajjal rendelkező, vagy éppen a túlvezérelt felvételeket is. 

Az iRig Mic elhelyezhető bármely szabványos mikrofon állványon, köszönhetően szabvány vastagságának. A csomag tartalmaz egy kis műanyag egységet, amely révén az állványra helyezhetjük. 

Az IK Multimedia számos szoftvert kínál az iRig Mic használatához: az Amplitube eszköz elsősorban a hangszeres muzsika feldolgozására és effektelésére szolgál, de hangfelvételek készítésére is alkalmas, míg a VocaLive program (szintén ingyenes) az énekhangok élőben történő effektelésére használatos - ideális eszköz dalszövegíróknak, gyakorló énekeseknek, akik szeretnék finomítani a hangjukat. Az interjúk készítéséhez pedig az iRig Recorder alkalmazást javasolja a gyártó. Az iRig Mic ezen túlmenően támogatja az összes hangfeldolgozó alkalmazást, amely az iOS alatt fut, így a GarageBand programot is. 

Az iRig Mic meglepően jó minőségű, tiszta hangot képes rögzíteni, az ingyenes, az App Store-ból letölthető VocaLive program segítségével pedig effektelés mellett alkalmazhatunk olyan szűrőket, mint a túl erős sz hangot erejének csökkentése. A VocaLive révén akár több effektus együttes hatását is alkalmazhatjuk, köszönhetően az iPadiPhone és iPod touch meggyőző audió teljesítményének. 

Az iRig Mic kiváló előnye, hogy tökéletesen mobil megoldás, ezáltal szinte bármilyen helyszínre el tudjuk vinni olyan mobil eszközzel - iPhone vagy iPod touch -, amely szintén nem foglal sok helyet, és szinte mindig nálunk van. 

Az IK Multimedia iRig Mic termékének használatához Apple ID szükséges, a termékhez készített szoftverek csak az App Store-ból tölthetők le. Az eszköz kompatibilis, legalább az iOS 4.2-vel működő iPhoneiPod touch és iPad készülékekkel. 

iRig Mic kondenzátormikrofon Akció

Interjú készítéshez, hangfelvételek alkotásához, vokális gyakorláshoz remekül használható, kézreálló, több erősítési funkciót tartalmazó kondenzátormikrofon hordtokkal.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

10 228,35 Ft + áfa

Bruttó 24 990 Ft

Bruttó 12 990 Ft