iRig Keys MINI

Kétoktávos MIDI billentyűzet Mac-hez és iOS eszközökhöz ultravékony mobil kialakítással, alacsony energiafogyastással. Leütésérzékenységgel.

Ár: bruttó 22 990 Ft

Az IK Multimedia alkotott már két nagyszerű MIDI billentyűzetet, az iRig Keys USB és az iRig Keys PRO terméket, amelyek három oktávosak, külön megvásárolható táskájuk révén pedig egyszerűen szállíthatóak. Az olasz cég azonban szükségét vélte alkotni egy olyan megoldást, amely nem külön táskában, hanem a MacBook Pro vagy iPad táskájában elvihető, könnyű, apró, mégis fantasztikus rajta játszani! Ez a termék az iRig Keys MINI.

Az iRig Keys MINI egy 25 billentyűs (2 oktáv + 1 billentyű) USB csatlakozós MIDI billentyűzet, amely bármely Mac-hez használható, illetve a Lightning kiegészítője segítségével az iOS eszközeinkhez is használhatjuk. (A csomag mikró-USB kábelt is tartalmaz, az úgynevezett OTG kábel révén más mobil eszközökhöz tudjuk kapcsolni a terméket.) A kicsiny termék billentésérzékeny, kellemes méretű billentyűkkel van felszerelve, amelyek elég kicsik ahhoz, hogy az egység ultramobil legyen, mégis optimálisak a hangszer használatához. A készülék felső részén kimeneti hangerő szabályozó potméter és oktáv váltó gombok találhatóak. 

A mobilitás érdekében az IK Multimedia nem csak összezsugorította az iRig Keys MINI terméket, hanem annak fogyasztását is minimalizálta. A termék a Mac-ről vagy a mobil eszközeinkről kapja a tápellátást, de hogy ne merítse azt le gyorsan, ezért törekedett a gyártó a kis tápigényre. 

Az iRig Keys MINI a legideálisabb eszköz a hirtelen jött zenei ihlet rögzítésére. Használhatjuk szinte bármely zenei alkalmazással: a GarageBand mellett az IK Multimedia megannyi iOS termékével, az iGrand Piano, a SampleTank, az iLectric Piano alkalmazásokkal. A macOS alatt szintén működik a GarageBand szoftverrel, illetve a SampleTank programmal is. Ehhez több ingyenes hangminta jár a termék megvásárlásakor. 

iRig Keys MINI

Kétoktávos MIDI billentyűzet Mac-hez és iOS eszközökhöz ultravékony mobil kialakítással, alacsony energiafogyastással. Leütésérzékenységgel.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

18 102,36 Ft + áfa

Bruttó 22 990 Ft