iLine zenei kábelcsomag

Az IK Multimedia zenészek igényei szerint válogatott kábelcsomagja hordtáskával, hogy sehol ne érjen meglepetés.

Ár: bruttó 18 000 Ft

Az IK Multimedia 2013 januárjában a Consumer Electronics Show (CES) rendezvényen mutatta be egyik új termékét, az iLine névre hallgató kábelcsomagot, amelyet az audió kábelek svájci bicskájának szánnak - a csomag minden olyan hang kábelt tartalmaz, amelyre szükségünk lehet a hangszerekkel kapcsolatos tevékenység során. A gyártó ígérete szerint a termékek csúcs minőségű rézkábelből és a vezető képességet segítő 24 karátos arany bevonatú csatlakozókból, vékony, mégis nagy sűrűségű kiváló szigetelőből állnak. 

Az iLine termékcsomag olyanok számára hasznos, akiknek gyakorta kell muzsikai eszközöket összekapcsolni, és nem szeretnének abba a hibába esni, hogy éppen nincsen kéznél egy bizonyos kábel, vagy éppen az olcsón összeeszkábált eszköznek érintkezési hibás a feje, esetleg a nagy méretű csatlakozó nem megy bele egy-egy modern eszköz szűken elhelyezett csatlakozójába. 

Mik azok a kábelek, amikre a leggyakrabban van szükségünk? Mik azok a kábelek, amikből szívesen beszereznénk, de nem találunk? Az IK Multimedia átgondolta a témakört, és saját termékeihez is kínál többféle megoldást. Az iLine csomag alapvető eleme a minijack mono átalakító: ebbe csatlakoztatni tudjuk a gitárunk, erősítőnk 1,4"-es (6,35 mm) jack kábelét, és be tudjuk juttatni a hangot az iOS eszközünkre vagy a Mac hang bemenet portjára. További fontos elem a háromeres mikrofon hosszabbító, amelyet például az iRig MIC eszköznél használhatunk, ha túl rövidnek érezzük az 1,8 méteres alap kábelt, mert például 3 méterre kell elvinnünk a hangot. Van a csomagban minijack-minijack kábel, amelyet például autós hangrendszerekkel való kommunikáció eseteire is használhatunk. További megoldás a minijack elosztó, amely kétfelé viszi egy forrás hangját - ha például két SoundSticks rendszerre akarunk küldeni egy forrásból jövő sztereó jelet. Az erősítőkkel való analóg kapcsolatot biztosítja a minijack-RCA elosztó. Végül a csomagban megtalálható a sztereó forrású mono elosztó, amely kettébontja a jelet bal és jobb csatornára, amelyeket további 1,4"-es (6,35 mm) jack kábelekkel tudunk továbbvezetni. 

Ezek közt vannak természetesen olyan kábelek, amelyekre nincsen minden nap szükségünk, és vannak nélkülözhetetlen példányok is. Az IK Multimedia a teljes csomag vásárlói számára egy elegáns kis hordtokot is biztosít, hogy mindig egy helyen lehessenek az éppen használaton kívüli kábelek, vagy akár behelyezzeük a táskánkba a teljes szettet, hogy mindig kéznél legyenek a kábelek, ha éppen szükség van rájuk. 

A csomag tehát hat darab, elterjedt kábeltípust tartalmaz, és széleskörű kompatibilitást biztosít egy sor eszközzel. Az IK Multimedia külön kiemeli, hogy nem kétes minőségű távol-keleti termékekről van szó, hanem Olaszországban tervezett és gyártott megoldásról. A tervezők nem csak arra ügyeltek, hogy a kábelek jól nézzenek ki - vékonyságuk és aranyozott végük erre garancia -, hanem arra is, hogy fantasztikus hangminőséget nyújtsanak - a cég már-már az audiofil kategóriába sorolja a terméket, amely talán túlzás, tekintve az ottani felső kategóriát, de természetesen nem is a nagy média boltok olcsó kábeleinek zajos termékvonalába sorolhatók. Az iLine széria fő vonzereje a szupertisztaságú réz vezető, amely árnyékolása révén védve van a külső interferencia ellen, és az oxidálódásmentes aranyozott csatlakozóvégek, amelyek jelátvitele az idő múlásával nem romlik. 

Az egyszerű használathoz az IK Multimedia kiadott egy ingyenes alkalmazást, amely segít meghatározni, hogy mely célra melyik kábeleket kell alkalmaznunk. Az iLine Cable Kit alkalmazás az App Store-ból letölthető az iOS eszközünkre. 

iLine analóg hang kábelcsomag Akció

Hatféle alapvető kábel a legmagasabb minőségi követelmények szerint kitűnő tiszta réz alapanyagból, aranyozott véggel, nagy sűrűségű árnyékolással a torzításmentességért.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

12 590,55 Ft + áfa

Bruttó 22 990 Ft

Bruttó 15 990 Ft