Griffin iMic USB hangkártya

Előerősítővel is kiegészülő, USB-A csatlakozós hangbemenet bármely Mac modellhez mikrofon és más hangforrás csatlakoztatására.

Ár: bruttó 12 000 Ft

A Griffin igen apró iMic terméke egy külső USB-s hangkártya, amelynek több területen is remek hasznát vehetik régi és új Mac felhasználók egyaránt, ha zenélni, hangot felvenni vagy éppen hang alapon csevegni kívánnak.

A mikrofonnal nem rendelkező számítógépeken, mint az iBook, Power Mac G5 vagy a Mac mini és Mac Pro modellek, a segítségével használhatjuk olcsó otthoni mikrofonunkat, nem kell drágább USB-s mikrofont vagy aktív mikrofont vásárolni, amely saját áramellátással rendelkezik. Így ezen gépek tulajdonosai egy iMic segítségével egy egyszerű mikrofon vagy minijack headset segítségével használhatják a Messages program audiócsevegő képességeit vagy a Skype távbeszélő programot.

A Messages/Üzenetek csevegőprogramról szóló macmag oktatóanyag…

Ha rendelkezik a gépünk mikrofonnal, az iMic akkor is nagyon hasznos kiegészítő lehet, hiszen rajta keresztül gitárjátékot vagy éppen komolyabb mikrofonon keresztül énekhangot, és megannyi más dallamot vihetünk be akár a GarageBandszoftverbe, akár a Final Cut Pro alkalmazásba például egy film narrációja céljából. Az iMic ezzel egy időben kimenetként is funkcionálni képes, tehát akár effektelt gitárjátékot azonnal kifelé is küldhetünk rajta keresztül. 

A GarageBand programról szóló MacMag.hu oktatóanyag…

Mivel az iMic beépített előerősítővel rendelkezik, így a régi lemezeinket, kazettáinkat is digitalizálni tudjuk a segítségével, hiszen a megemelt jelszint révén digitális formában is élvezhetőek ezek a produkciók. Mi több, a termékhez ingyenesen jár a Final Vinyl szoftver is, amely segítségével a bakelit lemezek vagy kazetták behozatalakor könnyedén dalokra szeletelhetjük a nyers hangsávot, amelyet ezt követően akár az iTunes-ba is importálhatunk. 

A Griffin iMic remek kiegészítője az olyan programoknak, mint a GarageBand, amely segítségével több sávos hangfelvételre nyílik igen egyszerű lehetőség akár élő effekteléssel. 

Részletes technikai paraméterek

Magasság: 1,27 cm
Átmérő: 5,08 cm
Tömeg: 56,7 gramm
Kábel hossz: 45,7 centiméter

Griffin iMic hangkártya

Előerősítővel is kiegészülő, USB-A csatlakozós hangbemenet bármely Mac modellhez mikrofon és más hangforrás csatlakoztatására.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

9 448,82 Ft + áfa

Bruttó 12 000 Ft