Twelve South Fermata fejhallgató állvány

Töltési képességgel rendelkező, elegáns, alumínium alapanyagú fejhallgató állvány a Twelve South cégtől.

Ár: bruttó 15 990 Ft

fejhallgatók használata az új évezred elejének egyik fontos divatirányzata lett. Míg korábban a profi hangzású fejhallgatókkimondottan otthoni élvezetet jelentettek, az utcán pedig a nagyon kis fejhallgatók, de inkább a fülhallgatók terjedtek el, addig napjainkra teljesen megszokottá vált, hogy valaki hifi hangzással a fején sétál az utcán, és nem jön zavarba attól, hogy óriás méretű technika kapaszkodik a fülén. A technika kényelmét szolgálta, hogy egyre inkább elterjedt a vezeték nélküli megoldások sora - az Apple saját tulajdonú fejhallgató gyártója, a Beats élen jár e területen például a Studio nevű termékvonallal. 

A Twelve South cég hagyományosan remek kiegészítőkkel örvendezteti meg az Apple termékek felhasználóit. Felismerve az igényt, hogy a fejhallgatónkat nem csupán lerakjuk az asztalunkra, hanem igyekszünk kulturált tárolási módot találni neki, alkotott egy alumínium fejhallgató állványt. Ez önmagában még nem lenne különleges és egyedülálló, de a Twelve South Fermata nevű állvány elegánsan elrejtett mikró-USB kábelt tartalmaz, amely révén képes arra, hogy például a Beats Studiofejhallgatót is tölti - de az állványon megpihenhet a Powerbeats3 Wireless fülhallgatónk, amely szintén mikró-USB kapun keresztül tölthető. 

A Twelve South Fermata az első olyan fejhallgató állvány a piacon, amely töltést biztosít a vezeték nélküli fej- és fülhallgatóink számára. A gyártó aluszürke és fekete színekben kínálja az állványokat, és a rejtett, kihajtható kábel is ezen színekben elérhető, a fém felülethez passzoló árnyalatban. 

Nem is a Twelve South lenne, ha nem adott volna némi extrát a termékhez. A Twelve South Fermata nem csupán egy passzív állvány mikró-USB kábellel: csomagja tartalmazza a töltőt, amely természetesen európai fejjel is rendelkezik, illetve az állvány hátsó részén van egy további USB kapu, amely révén akár a Twelve South HiRise 2 Deluxe állványban lévő iPhone vagy a SteelSeries Nimbus játékkontroller is tölthető - és persze bármi, ami USB-n kap tápot. A Twelve South Fermata állvány 5 Voltos szabvány USB töltést ad le 2 Amper áramerősséggel, amely akár az iPad modellek számára is megfelelő töltést jelent. Belső mikró-USB töltője is ezekkel a fizikai paraméterekkel rendelkezik egyébként, amely révén kellő dinamizmussal tölti az eszközeinket. 

A Twelve South Fermata elegánsan oldja meg a kábel elvezetést, megőrizve az asztalunk eleganciáját. A két méteres töltőkábel elég hosszú ahhoz, hogy a konnektort vagy éppen a PowerCube elosztót megközelítsük. 

fejhallgató állvány elég magas ahhoz, hogy a nagyobb méretű fejhallgatók is kényelmesen elférjenek. A teteje természetesen finoman párnázott, hogy a fejhallgató bőr része ne fémmel érintkezzen. A kábel elvezetés elegáns: a termék alján tudjuk bedugni a gyári tápkábelt és a külső töltést segítő USB kábelt - akár az Apple félméteres Lightning kábelét. Ennek köszönhetően csak a kábel emelkedik ki, maga a töltőkábel feszes része rejtve van az állvány alatt. 

TwelveSouth Fermata fejhallgató állvány töltővel - szürke Akció

Beépített mikró-USB kábellel és USB-A töltő kapuval rendelkező fejhallgató állvány aluszürke színben.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

10 228,35 Ft + áfa

Bruttó 28 990 Ft

Bruttó 12 990 Ft