allocacoc PowerCube ReWirable

Cserélhető fejes elosztó egység ötletes kocka formában USB töltőkapukkal vagy azok nélkül.

Indulóár: bruttó 4 500 Ft-tól

A holland Allocacoc tervező csapat elosztó és hosszabbító termékei nagyon hamar nagy népszerűségre tettek szert az iJoe.hu vásárlói körében. Több üzletet és irodát szereltek már fel a gyártó jól átgondolt és vonzó arculatú villamossági kiegészítőivel. Az Allocacoc PowerCube egységnyi helyre a legtöbb konnektor lehetőségét kínálja, ezáltal igen hasznos kelléke lehet bármely helyszínnek, ahol műszaki cikkeket használunk. 

Az Allocacoc a 2013-as évben továbbgondolta a termékét, és gondolatainak középpontjában az utazó felhasználók álltak. Azok az utazók, akik több műszaki cikket szállítanak magukkal az utazásukhoz, és küzdeniük kell azzal, hogy az adott országban, régióban más az elektromos aljzat kialakítása. 

Erre a területre alkotta meg a cég a PowerCube ReWirable termékeit, amelynek lényege, hogy a konnektor felé irányuló arcukon csupán egy nyílás található, rajta egy szabványos, háromvillás, földelt kapcsolattal. Ide bármely, az adott országban használható tápfejet beilleszthetünk, amelyet akár az Allocacoc kínálatából szerzünk be, akár például a hotelből kérünk kölcsön. (A háromvillás csatlakozó az iMac földelt tápjának csatlakozójával azonos, tehát teljesen szabványos megoldás.) 

Az Allocacoc egy külön csomagot kínál a tápfejekkel, amelyek több régiót lefednek, így a világ különféle tájain utazók számára nélkülözhetetlen tápellátást viszonylag egyszerűen biztosítják. A csomagban lévő fejeket csak be kell illeszteni a PowerCube ReWirable nyílásába, és máris van egy hasznos elosztónk, amely földelt európai szabványú aljzatokat kínál. 

Hogy a csatlakozófejek stabilan álljanak, a PowerCube egy kiegészítő nyílást tartalmaz, amely megfelelően rögzíti a fejet. A termék hasznos tulajdonsága, hogy beépített ellenállása igény esetén cserélhető, így ha az ellenállás védelmi okból kisülne, akkor sem kell eldobnunk az elosztót, még ha a kis kiegészítő cseréjéig nem is tudjuk használni.

Az Allocacoc PowerCube ReWirable kétféle kivitelben elérhető: az egyik változat öt darab európai szabványú aljzatot kínál, míg a másik változat négy aljzatot és egyik oldalán kettő darab, töltésre használható USB foglalatot nyújt. Az USB aljzatok révén akár az iPadet is gyorsan tölthetjük: a 2100 milliamperórás termék 10 Watt teljesítményt nyújt. 

Az Allocacoc PowerCube ReWirable 100 és 240 Volt közötti régiókban használható, 10 Amper áramerősségen. 

PowerCube ReWirable elosztó - rózsaszín

Négy darab földelt konnektorral rendelkező elosztó egység fehér színben, rózsaszín belsővel.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

3 543,31 Ft + áfa

Bruttó 4 500 Ft