Knomo Duo Power Pad

Akár két iPhone készülék vezeték nélkül töltésére szánt, fekete színű kiegészítő a brit Knomo cégtől.

Ár: bruttó 18 990 Ft

A brit Knomo a táskák és tokok mellett több hasznos kiegészítőt is kínál az Apple termékek felhasználói számára a tőlük megszokott brit eleganciával és praktikussággal. 

E terület egyik izgalmas megoldása a Knomo Duo Power Pad nevű termék, amely akár két iPhone készüléket tud vezeték nélkül tölteni - remek megoldás irodákba, illetve párok hálószobájába is éjjeli töltésre, hiszen reggelre mindkét eszköz feltöltve vehető le a dokkról. 

A Knomo Duo Power Pad vékony kialakítású, fekete színű vezeték nélküli töltő, amelynek felülete nem csúszós, így biztonsággal helyezhetjük rá az iPhone készülékeinket akár tok nélkül is. A vezeték nélküli töltést minden iPhone 8 vagy újabb modell támogatja - ezt onnan ismerjük meg könnyen, hogy ezen készülékeknek üveg bevonatú a hátlapja. 

A termék a Qi szabványnak megfelelő, tehát bármelyik Qi képességű eszközt képes tölteni, így az iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XR és iPhone XS Max modelleket, valamint sokféle egyéb terméket a piacon - vannak már olyan külső akkumulátorok, amelyeket szintén lehetőség van ilyen módon feltölteni.

A Knomo Duo Power Pad 10 Wattos gyorstöltést biztosít az eszközeink számára.

Integrált túltöltés védelmet tartalmaz, és természetesen érzékeli, hogy a ráhelyezett eszköz Qi kompatibilis chipet tartalmaz-e, így a véletlenül rárakott dolgokat nem kezdi el felforrósítani, csak akkor indul el a töltés, ha a kliens eszköz ezt értelmezi és fogadja.

Fontos kiemelni, hogy a Knomo Duo Power Pad nem csak az asztalra helyezhető töltő, hanem tartalmazza a nagy teljesítményű fali adaptert is, amely a gyorstöltés egyik kulcsa. 

A Knomo Duo Power Pad megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

Részletes technikai paraméterek

10 Wattos gyorstöltési képesség
Qi minősítés, kompatibilitás bármely Qi töltést fogadni kész eszközzel
Integrált túltöltés védelem
Önműködő közelség érzékelés
Csúszásgátló felület
Nagy teljesítményű fali töltő a csomagban

Knomo Duo Power Pad

Akár két iPhone készülék vezeték nélkül töltésére szánt, fekete színű kiegészítő a brit Knomo cégtől.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

14 952,76 Ft + áfa

Bruttó 18 990 Ft