Just Mobile AluPlug falitöltő

Elegáns kivitelű, két USB porttal ellátott, nagy áramerősségű falitöltő 100-240 Volt közötti használatra, európai csatlakozófejjel iPad, iPhone és iPod modellek hatékony és gyors töltésére.

Ár: bruttó 9 990 Ft

A Just Mobile cég megannyi területre alkotott már nagyszerű kiegészítőket - az USB-s falitöltő egészen mostanáig kimaradt a körből, de az AluPlug termék megjelenésével kijelenthetjük: megérte várni az alumínium megformálás dán művészeinek remekére! 

A Just Mobile AluPlug luxus kivitelű termék a mobil készülékeinkhez, vagy bármilyen USB-ről tölthető kiegészítőnkhöz. A földeletlen európai tápcsatlakozófej elegáns alumínium hengerben végződik, amely kettő darab USB portot tartalmaz. Az alu vég finoman csiszolt, kellemes érintés élményt nyújt, a rácsozott kivitelnek köszönhetően pedig kényelmesen megfogható, és kihúzható a konnektorból, ha máshová szeretnénk vinni. A konnektorba illeszkedő részének kivitele azonos az Apple töltőfejeinek végével, így beilleszthető például az allocacoc PowerBartermékre, amely kimondottan az Apple töltővégekhez lett megalkotva. A Just Mobile AluPlug műanyag részei fekete színűek. 

A két darab USB port egymás alatt helyezkedik el, és működésüket LED jelzi. Az USB portok 2,4 Amper töltést képesek leadni, vagyis bármelyik iOS eszköz számára ideális töltést biztosítanak: iPadiPhoneiPod touchiPod nano is tölthető róla. 

A Just Mobile AluPlug tökéletes kiegészítője lehet a cég AluBoltnevű asztali állványának, de a cég igényes AluCable termékének stílusához is jól illeszkedik. Páratlanul találó kifejezése a mindenre kiterjedő igényességnek. 
Bővebben a Just Mobile AluBolt asztali dokkról…

A termék feszültségváltós: 100 Volt és 240 Volt között használható. Nagy-Britannia kivételével az egész európai térségben használható. A Just Mobile AluPlug intelligensen érzékeli az eszközök áramerősség igényét, és ehhez igazítja a töltést. Amely eszköznél lehetséges, azokat gyorsabban tölti a klasszikus USB aljzatoknál. Amely eszköznél nem lehetséges, ott természetesen nem tölt erősebben, csak az eszköz által támogatott erősséggel. 

Tipp: A Just Mobile AluPlug tökéletes kiegészítő lehet a FiiO X7 lejátszók mellé is!

A Just Mobile AluPlug megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől. 

Just Mobile AluPlug

Elegáns kivitelű, két USB porttal ellátott, nagy áramerősségű falitöltő 100-240 Volt közötti használatra, európai csatlakozófejjel iPad, iPhone és iPod modellek hatékony és gyors töltésére.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

7 866,14 Ft + áfa

Bruttó 9 990 Ft