Griffin PowerDock 5

Öt eszköz egyidejű, USB-A alapú töltésére alkalmas asztali dokkoló állomás

Ár: bruttó 30 000 Ft

A Griffin Technology az évek alatt többféle töltőállomást bemutatott az eszközeinkhez, így PowerDock név alatt jelent meg kettő és négy férőhelyes, dokk konnektoros megoldás is. Az Apple Lightning csatlakozóra váltásával és eszközeink számának növekedésével a Griffin szakemberei újragondolták a töltés igénykörét, és a felhasznált tapasztalatok alapján alkották meg a kiváló PowerDock 5 nevű egységet, amely egyszerre akár öt darab terméket képes tölteni úgy, minden USB portja 10 Watt teljesítményt biztosít. 

A Griffin PowerDock 5 megjelenése célirányos: plexi lapokkal elválasztva öt különálló tároló rekesz látható, ahová oldalra döntve helyezhetjük el a termékeket. Az eszközeinket saját USB Lightning adatkábelükkel tölthetjük, de ha azt hosszúnak találnánk, lehetőség van félméteres Lightning USB adatkábelt vásárolni, amely ehhez az eszközhöz talán a legkiválóbb opció, és ezen gondolat nyomán az iJoe.hu 15% kedvezménnyel, bruttó 6.000 Ft-os áron kínálja a PowerDock 5 mellé a rövid kábeleket. 

Eszközeink töltését természetesen együtt is végezhetjük: a Griffin PowerDock 5 elég nagy teljesítményű ahhoz, hogy akár öt iPad modellt töltsön egyszerre. Napjainkban, amikor több és több mobil eszközzel rendelkezünk, öt USB töltő léte aranyat ér! A Griffin PowerDock 5 csatlakozóival természetesen nem csak az Apple eszközeit tölthetjük, hanem útvonaltervező egységet, digitális fényképezőt, vagy más gyártó telefonját is, noha a termék eleganciája abszolút az Apple mobil eszközeinek stílusához illeszkedik. 

A Griffin PowerDock 5 kapcsán a Lightning csatlakozós eszközök töltésére helyeztük a hangsúlyt, de fontos megjegyezni, hogy az egység bármilyen eszközt tölt, amely USB táppal rendelkezik, vagyis régebbi iPod (video) eszközt, korábbi iPhonemodelleket is belefektethetünk, és saját USB kábelükkel tölthetjük ezeket a készülékeket. 

A gyártó a csomagba többféle tápcsatlakozó fejet mellékelt a már megszokott cserélhető fejű táphoz, így ha huzamosabb idejű brit vagy észak-amerikai utazásra készülünk, a PowerDock 5 akkor is tökéletes kiegészítője lehet a háztartásnak. 

Az egység maximálisan helytakarékos, így szinte bárhol elhelyezhetjük - akár korábbi, 30 tűs PowerDock töltőnk helyét felhasználva is. A megoldás hatalmas előnye, hogy nincsen szükségünk külön-külön töltők használatára és konnektorok telítésére ahhoz, hogy a birtokunkban lévő iPhoneiPad és a sportoláshoz használt iPod nano készüléket, illetve a családban lévő iPad és iPod touch modellt egy időben tölteni tudjuk, hiszen a PowerDock 5 ezt a funkciót egyszerre képest ellátni, egyetlen konnektor elfoglalásával. 

A Griffin PowerDock 5 megvásárolható az iJoe.hu-tól. 

Griffin PowerDock 5 Utolsó darabok Kifutó

Öt eszköz egyidejű, USB-A alapú töltésére alkalmas asztali dokkoló állomás.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

23 622,05 Ft + áfa

Bruttó 30 000 Ft