XtremeMac InCharge Microbooster (30-tűs)

Kis méretű, kulcstartón is elhelyezhető tartalék akkumulátor a régi, 30-tűs iPhone modellekhez USB töltési lehetőséggel, 25% tartalék töltés lehetőségével.

Ár: bruttó 2 000 Ft

Az iPhone mindennapi használata során olykor-olykor előfordul, hogy már a legvékonyabb piros csíknál jár a készülék töltöttsége, és éppen csak egy pici töltésre lenne szükségünk ahhoz, hogy ne merüljön le az eszköz. Az XtremeMac InCharge™ Microboost terméke az ilyen helyzetekre kínál költséghatékony megoldás elegáns kivitelben. 

Az XtremeMac InCharge™ Microboost külső akkumulátor 30 tűs dokk konnektor csatlakozóval rendelkezik, és képes tölteni bármely 5 Voltos tápfeszültségű eszközt, vagyis nagyon nagy vonalakban a 2007 ősz óta megjelent iPod és iPhone készülékeket (beleértve az iPhone 3G, 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch, iPod nano modelleket), amelyek még nem Lightning csatlakozósak. A termék neve arra utal, hogy igen kis méretű egységről van szó, amelyet akár a kulcstartónkra is rátűzhetünk, így mindig nálunk lehet, néhány naponta, ha éppen eszünkbe jut, csak rá kell csatlakoztatnunk a Mac USB kapujára, vagy akár egy iOS eszköz falitöltőjére, és egy óra alatt fel is tölthetjük. 

A kicsiny tartalék akkumulátor az iPhone és iPod modellek számára 25% plusz töltést tud biztosítani a csatlakozást követően, vagyis akkor nagyon praktikus, ha tényleg csak egy kicsivel kellene több töltés a használat során. A kis méretnek éppen az az előnye, hogy nem kell külön ügyelnünk arra, hogy magunkkal vigyük, mivel a kulcstartónkra helyezve mindig velünk lehet. 

A nagy kapacitású akkumulátorokat ugyebár akkor visszük magunkkal, ha készülünk arra, hogy szükség lehet tartalék áramra, egy ilyen kis kapacitású eszköznek azonban az az előnye, hogy nem kell készülni vele, nem szükséges gondolni rá, mégis nálunk van, és számíthatunk rá, ha egy nem tervezett beszélgetés váratlanul elemészti az akku időnket. 

Az XtremeMac InCharge™ Microbooster 30-tűs tartalék akku megvásárolható az iJoe.hu-tól 30 tűs dokk konnektor csatlakozóval. 

XtremeMac InCharge Microbooster (30-tűs) Akció

Kis méretű, kulcstartón is elhelyezhető tartalék akkumulátor a régi iPhone modellekhez USB töltési lehetőséggel, 25% tartalék töltés lehetőségével.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

779,53 Ft + áfa

Bruttó 8 990 Ft

Bruttó 990 Ft