Moshi Porto Q vezeték nélküli töltő és akkumulátor

Vezeték nélküli Qi töltő és 5000 milliamperórás külső akkumulátor a Moshi cégtől elegáns alpesi szürke kivitelben.

Ár: bruttó 24 990 Ft

A Moshi Porto Q terméke egy ötletes és elegáns vezeték nélküli töltő, amely nem csak hálózatról és USB forrásról képes tölteni az iPhone készülékeket, hanem tartalmaz egy 5000 milliamperórás beépített akkumulátort is, amely szintén ellátja a töltést akár mobilan is, amikor a legnagyobb szükségünk lehet az extra erőforrásra. Ezáltal valódi vezeték nélküli töltés valósul meg, hiszen kábelek nélkül, csupán a telefont ráhelyezve vagy összefogva vele zajlik a töltés akár utazás közben is. 

A Moshi Porto Q elegáns alpesi szürke színben készül, mint asztali testvére, az Otto Q. A megoldás képes legalább kétszer feltölteni bármelyik iPhone modellt az iPhone 8-tól kezdődően, azaz az iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max és iPhone XR példányokat. A töltő állomás 5000 milliamperórás akkumulátort tartalmaz, amely révén kábel nélküli töltőként is használhatjuk, de a csomagban mellékelt USB-A USB-C kábel jóvoltából asztali töltőként is funkcionálhat. Ez azért praktikus, mert ha nem szeretnénk az akkumulátort terhelni, akkor nem kell akkuról tölteni a készülékeinket, hanem használhatjuk a szimpla Qi töltő képességet. 

A töltő felülete csúszásgátló gumi kerettel is el van látva, így az üveg hátlappal rendelkező iPhone modellek nem esnek le róla, nem csúszkálnak el ide-oda. Fontos paraméter a védelem is: a szokásos túlfeszültség és túláram mellett a töltő azt is érzékeli, ha idegen tárgy kerül a készülék és a töltőfelület közé, például egy kulcs, egy gémkapocs vagy valami fémtárgy, ami fel tudna melegedni. Ilyenkor a töltés nem indul el, vagyis nem forrósodik fel semmi, és nem alakul ki veszélyhelyzet. A töltőállomás elején lévő LED pulzál, amíg a telefon töltődik, és világít, ha készen áll a használatra. 

A Moshi Porto Q legnagyobb előnye azonban természetesen az, hogy beépített akkumulátort tartalmaz. Ennek révén bárhol és bármikor tölthetjük az iPhone készülékünket. És ami még fontos előny, hogy nem gond, ha a Lightning kábelt otthon felejtjük, hiszen a töltést valóban teljesen vezeték nélküli. Kivel ne fordult volna elő, hogy jól feltöltött külső akkumulátorát azért nem tudta bevetni, mert nem vitt magával kábelt? A Moshi Porto Q erre a problémára megoldást jelent, hiszen elég csak hozzáérnie az iPhone hátlapjához, és máris tölt. 

A Porto Q belső akkumulátora tölthető USB-C forrásról, például a mellékelt kábellel, de a rajta lévő USB-A kapun keresztül képes vezetékkel is tölteni egy eszközt - például olyan iPhone készüléket, amely még nem támogatja a Qi töltést.

Részletes technikai paraméterek

Típusszám: 99MO022213
Tömeg: 156 gramm
Méret: 13,3 x 8,3 x 1,45 centiméter
Kimeneti töltés:
USB-A 5 Volt, 2,4 Amper
Vezeték nélkül: 5 Watt
Bemeneti töltés:
USB-C 5 Volt, 3 Amper
Biztonsági technológia: FOD (idegen tárgy érzékelés), csúszásmentes felület
Töltés átvitel: maximum 5 milliméter vastagságú tokon
Akkumulátor kapacitás: 5000 milliamperóra
A csomagban: Porto Q 5K Portable Battery with Built-in Wireless Charger, 50 centiméteres USB-A USB-C töltőkábel

Termék részletei
Rendelhető
Mennyiség:

Ft + áfa

Bruttó Ft