Moshi IonSlim 5K külső akkumulátor

Elegáns fém kivitelű, USB-C és USB-A kapukkal is rendelkező 5000 milliamperórás külső akkumulátor.

Ár: bruttó 15 990 Ft


A Moshi Ion szériájú külső akkumulátor családjának egyik leginkább előremutató tagja az IonSlim 5K elnevezésű termék, amely a cég külső akkumulátorai közül elsőként mutatja be az USB-C kaput.

Miért is fantasztikus paraméter ez? A Moshi IonSlim 5K ultravékony kivitelű, ám mégis 5150 mAh kapacitású akkumulátor. A segítségével kétszer feltölthetjük egy iPhone 7 Plus modellt, jelentősen javíthatjuk az iPad Pro készülékünk amúgy is legendás üzemkészségét, és életmentő pluszt kölcsönözhetünk a MacBook mobil számítógépünknek. (A Moshi IonSlim 5K akár 3 Amper áramerősséggel tölt, hogy egy Mac is megérezze a töltést róla.) 

Az Apple határozott lépésekkel tért át az USB-C szabványra, és sok felhasználó cserélte le a régi töltőkábeleit az Apple USB-C Lightning adatkábeleire. Ebből kifolyólag előfordul, hogy USB-C Lightning kábel van a táskánkban, de régi USB-A Lightning kábel éppen nincsen nálunk. A Moshi IonSlim 5K rendelkezik USB-A kapuval is, ha a hagyományos töltővezetéket használjuk, de fel van készülve arra az eshetőségre, hogy modernizáltuk az eszköztárunkat és USB-C Lightning adatkábellel töltjük az iPhone készülékünket. 

A megoldás életmentő és kényelmes is, hiszen egy utazás során manapság már elegendő a MacBook gépünk 29 Wattos, vagy a MacBook Pro gépünk 61 Wattos vagy 87 Wattos töltőjét magunkkal vinni, és azzal tölthetünk minden eszközt a szállodában, a vendégségben vagy éppen egy vonaton. Az Apple USB-C kapuval szerelt falitöltőihez a Mac USB-C töltőkábelét csatlakoztatva a Mac telepe tölthető fel, míg az USB-C Lightning kábel segítségével az iOS eszközeink kelnek életre. (Túltöltéstől nem kell félnünk, hiszen az eszközök intelligensen kezelik a maximálisan felvehető töltést, amiből az is következik, hogy az amúgy 5 Wattos töltővel szállított iPhone nem fog 10 perc alatt feltöltődni a 87 Wattos töltőről, mert bár gyorsabban töltődik majd, de le van szabályozva a teljesítmény, amelyet felvenni képes a töltés során.) 

Ha tehát az utazás során az aktuális termékeket visszük magunkkal, a legpraktikusabb egy olyan tartalék akku, amelyiken szintén USB-C kapu áll a rendelkezésünkre, és akár úgy tudjuk vele tölteni az iPhone készüléket, hogy közben fotózunk vele - köszönhetően az elképesztően karcsú és könnyed kivitelének. (A Moshi IonSlim 5K mindössze 8,5 milliméter vékonyságú és 143 gramm tömegű.) 

A Moshi az IonSlim 5K akkumulátor mellé egyébként USB-A - USB-C töltőkábelt biztosít, amely révén akár egy iMac asztali számítógépről is feltölthetjük az akkut, de az USB-C kapu révén a MacBook Pro gépün 87 Wattos töltőjéről is lehetőségünk van előkészíteni a bevetésre azt. 

A Moshi IonSlim 5K akár hetekig képes megtartani a töltését, vagyis ha nem használjuk napi szinten, akkor sem kell aggódnunk, hogy használatkor nincsen rajta föltés. A rajta lévő finom tapintású gomb ízléses hófehér LED fényekkel mutatja meg, hogy nagyjából mennyi töltés van éppen az akkumulátoron. 

A termék eleganciájának része a szálcsiszolt alumínium kivitel, amely visszafogott titánium színben kárpáztatja el a felhasználóit. 

Moshi IonSlim 5K külső akkumulátor

Elegáns alumínium kivitelű, ultravékony megjelenésű, USB-C és USB-A kapukkal is rendelkező, 5000 milliamperórás külső akkumulátor.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

12 590,55 Ft + áfa

Bruttó 15 990 Ft