Moshi IonSlim 10K

Vékony és elegáns kivitelű, USB-A és USB-C kapuval is felszerelt, 10.000 milliamperórás külső akkumulátor szálcsiszolt alumínium burkolattal, amely USB-C töltést is biztosít a Mac gépek számára. Összesen 35 Watt kimeneti erősség.

Ár: bruttó 25 990 Ft


Moshi IonSlim 5K akkumulátor a piac egyik legnépszerűbb megoldásává vált: elképesztő eleganciája, vékony kivitele, fémháza és USB-C kapuja olyan paraméterekkel ruházza fel, amely okán az iOS eszközök és a Mac gépek felhasználói is előszeretettel választják, hiszen szorosan illeszkedik az Apple képviselte ízléshez és értékrendhez. A gyártó nem meglepő módon ezen az irányvonalon haladt tovább a termék nagyobb testvére, az IonSlim 10K megalkotásakor, amely valamivel vaskosabb, de vonzó paraméterei a MacBook és MacBook Pro modellek magabiztos töltésével egészülnek ki. 

A Moshi IonSlim 10K vékonynak számít a mobil akkumulátorok világában, de természetesen nem az a fajta zsebben is viselhető konstrukció, mint az IonSlim 5K. Cserébe azonban egy sor olyan képessége van, amely vonzóvá teszi akkor is, ha például a MacBook Pro mobil gépünk számára szeretnénk életmentő tartalék áramot magunkkal vinni - élvezve az USB-C kapu azon előnyét, amelyet a MagSafe korszakban nem tudtunk volna megvalósítani. 

Az IonSlim 10K két paraméterrel nyűgözi le a felhasználót: a Dynamic Power Sharing révén egy USB-A és egy USB-C eszközt van lehetőségünk csatlakoztatni a termékhez, és mindkettő számára intelligensen képes a magas töltési teljesítményt nyújtani a termék: az USB-A kapun keresztül akár 12 Watt teljesítményt képes leadni, míg az USB-C kapun 30 Watt a teljesítménye. (Összessen 35 Wattot tud egyszerre leadni, vagyis USB-C töltés esetén az USB-A kapu teljesítménye 5 Watt, de ezt intelligensen tudja vezérelni a termék, ha USB-C-n például iPhone készüléket töltünk, és az nem igényel 30 Watt teljesítményt, akkor az USB-A kapu képes kiadni a 12 Wattot.) 


A 30 Watt USB-C teljesítmény természetesen elmarad a MacBook Pro 15” 87 Wattos igényétől, hiszen az Apple csúcs mobil számítógépe sokkal nagyobb mennyiségben képes beszürcsölni az áramot, ám vésztartaléknak tökéletes, amikor a gépünk már a lemerülés határán van, de a hálózati tápegységtől vagy az áramtól messze vagyunk. A Moshi IonSlim 10K érzékeli, ha egy Mac-et csatlakoztatunk rá, és nem kezd el töltődni róla, hanem a saját töltöttségét kezdi átcsepegtetni a számítógép akkumulátora számára. A USB Power Delivery szabványnak való megfelelősége révén alkalmas arra, hogy USB-C kapun át akár 30 Watt teljesítményt továbbítson. Ezzel egy MacBook 12” modellt akár magabiztosan fel is tölthetünk, de a MacBook Pro 13” és MacBook Pro 15” modellek számára is értékes órákat kölcsönözhetünk. 

A Moshi IonSlim 10K elegáns titánium szürke színű fém burkolatban szerelve érkezik, szálcsiszolt kivitele kellemes tapintást tesz lehetővé. A töltöttségét egy gombnyomásra felvillanó négyes LED sor jelzi ki, amely finom fehér színben világít - ezzel is emelve a termék érzetét a klasszikus zöld LED fényekkel szemben. 

A Moshi egy USB-C USB-A töltőkábelt biztosít a termékhez, amelyet bármely USB-A forrásról tölthetünk, de az Apple USB-C töltőkábel segítségével akár a MacBook Pro 87 Wattos töltőjével is újra életet lehelhetünk bele. 

Részletes technikai paraméterek

Technológia: lítium polimer cellák
Kapacitás: 10.000 milliamperóra
Kimeneti teljesítmény: 35 Watt
Töltési képességek: akár két eszköz egy időben
USB-A teljesítmény: maximum 12 Watt
USB-C teljesítmény: maximum 30 Watt
Méret: 14 x 7,4 x 1,29 centiméter
Tömeg: 236 gramm
A csomagban: IonSlim 10K, USB-C töltőkábel, USB-C to USB-A töltőkábel

Moshi IonSlim 5K külső akkumulátor

Elegáns alumínium kivitelű, ultravékony megjelenésű, USB-C és USB-A kapukkal is rendelkező, 5000 milliamperórás külső akkumulátor.
Termék részletei
Raktáron
Mennyiség:

12 590,55 Ft + áfa

Bruttó 15 990 Ft